Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Danny Blind boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Danny Blind boeken?

Danny Blind boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Blind.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Blind.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Blind ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Blind plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Blind

Extra informatie Danny Blind

Danny Blind boeken als spreker
Voormalig voetballer en bondscoach Nederlands elftal

Voormalig aanvoerder en coach van Ajax, Danny Blind, heeft mede dankzij zijn inzet het optimale uit zijn carrière gehaald. Tegenwoordig is Danny Blind bondscoach van het Nederland Elftal.
Inzetbaarheid

In het veld was Danny Blind een echte leider. In zijn presentaties vertelt hij dan ook over commitment, teambuiliding en doelen stellen.
Biografie

De in Zeeland geboren Danny Blind speelde eerst zes jaar lang voor het Rotterdamse Sparta voordat hij in 1986 door de trainer van Ajax werd opgemerkt. Het was Johan Cruyff die hem destijds naar Amsterdam haalde. Danny Blind is hem daar nog altijd dankbaar voor, want van talent moest hij het niet hebben, zijn sterke punt was zijn inzet. Danny Blind heeft Ajax in zijn tijd als speler zien opbloeien tot winnaar van Champions League. Hij had als aanvoerder van het gouden team van 1995 een belangrijk aandeel in de successen van Ajax. In 1999 nam Blind afscheid als actieve speler van Ajax. Hij had op dat moment 537 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld. De club zou Danny Blind echter niet verlaten. Al voor hij afscheid had genomen als speler van Ajax, was hij door het management benaderd om een technische functie op zich te nemen. In eerste instantie werd hij hoofd technische zaken, daarna hoofd jeugdopleidingen. Na het vertrek van Ronald Koeman aan het eind van het seizoen 2004/2005 werd Danny Blind gevraagd om trainer/coach van het eerste elftal te worden. Hij accepteerde het aanbod en werd met Ajax vanuit een vrij uitzichtloze positie op de ranglijst toch nog tweede. Zijn eerste prijs als trainer pakte Danny Blind meteen bij het begin van het seizoen 2005/2006. In een wedstrijd om de Johan Cruyff Schaal werd PSV verslagen. Aan het eind van datzelfde seizoen, na eerder via de Play Offs kwalificatie voor de Champions League voorronde afgedwongen te hebben, pakte Danny Blind met Ajax de Nederlandse beker tegen PSV. Aan het eind van zijn eerste volledige seizoen als trainer verlaat Danny Blind Ajax, mede vanwege het feit dat hij de steun mist van de clubleiding. Na een korte periode als technisch directeur bij Sparta keert Danny Blind terug bij zijn oude liefde Ajax. Dit keer niet als trainer maar als technisch manager. In 2012 legt Danny per direct zijn functie neer na de interne strijd bij Ajax tussen de Raad van Commissarissen en Johan Cruijff. Later in het jaar werd bekend dat Danny de assistent van Louis van Gaal werd bij het Nederlands elftal. Deze samenwerking bleek zeer goed te lopen, Nederland plaatste zich met gemak voor het WK in Brazilië in 2014. Samen met Louis van Gaal behaalt hij met het Nederlands Elftal een derde plaats op het WK in Brazilië. Na het WK in Brazilië bleef Danny de assisten van het Nederlands Elftal en ging samenwerken met Guus Hiddink. Na een mindere periode met het Nederlands elftal neemt Danny het stokje over van Guus Hiddink en is per 1 juli 2015 bondscoach van het Nederlands elftal.

Danny Blind boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Blind.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Blind, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Blind en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Blind mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Blind.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Blind. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Blind checken, een gratis optie plaatsen op Danny Blind en de boeking(en) van Danny Blind voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Blind, BOEKINGSBUREAU Danny Blind, BOEKINGSBURO Danny Blind, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Blind, ENTERTAINMENTBURO Danny Blind, ARTIESTENBUREAU Danny Blind, BOEKINGSKANTOOR Danny Blind, IMPRESARIAAT Danny Blind, MUZIEKBURO Danny Blind, MUZIEKBUREAU Danny Blind, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Blind, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Blind, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Blind.

 

Offerte Danny Blind aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag