Eigenschappen Herre Zonderland boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Herre Zonderland boeken?

Herre Zonderland boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Herre Zonderland.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Herre Zonderland.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Herre Zonderland ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Herre Zonderland plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Herre Zonderland

Extra informatie Herre Zonderland

Herre Zonderland boeken als spreker
Voormalig turner

Herre Zonderland heeft net zoals zijn jongere broer Epke Zonderland op hoog niveau geturnd en was in zijn lichting één van Nederlands grootste talenten op turngebied. Momenteel is Herre Zonderland werkzaam bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en verzorgt hij lezingen en workshops over zijn topsportervaring in relatie tot business.
Inzetbaarheid

Herre Zonderland is inzetbaar voor het geven van presentaties over doorzettingsvermogen, veerkracht, presteren, ambitie en over grenzen verleggen. Daarnaast kan Herre een parallel maken tussen topsport versus business in het algemeen. Herre is verder ook inzetbaar voor het geven van turnclinics. In zijn turnclinics is Herre fanatiek en is hij de aangewezen persoon om met passie over het turnvak te spreken.
Biografie

Herre Zonderland is de oudere broer van Epke Zonderland. Herre heeft net zoals Epke op hoog niveau geturnd en was in zijn lichting één van Nederlands grootste talenten op turngebied. Zo was Herre Nederlands Kampioen meerkamp in 2003 en heeft hij deelgenomen aan zeven EK’s en vijf WK’s. Tijdens zijn actieve turncarrière heeft Herre zijn HBO-studie Commerciële Economie afgerond. Na het beëindigen van turncarrière in 2009 heeft Herre zich gericht op zijn maatschappelijke carrière waarbij hij verschillende functies binnen de sport heeft bekleed. Vanaf 2010 tot 2012 is hij Coördinator Sportontwikkeling geweest bij Sportstad Heerenveen. Hier heeft hij zich naast het managen van de professionele turnorganisatie ook bezig gehouden met het organiseren van sportevenementen. Tijdens deze werkzaamheden heeft hij een Master Sportmanagement aan het Johan Cruyff Institute gedaan en in 2012 heeft hij zijn diploma behaald. Vanaf 2013 is Herre werkzaam bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) als coördinator Districtsservicepunt Noord.

Herre Zonderland boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Herre Zonderland.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Herre Zonderland, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Herre Zonderland en de eventuele overige kosten om een optreden van Herre Zonderland mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Herre Zonderland.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Herre Zonderland. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Herre Zonderland checken, een gratis optie plaatsen op Herre Zonderland en de boeking(en) van Herre Zonderland voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Herre Zonderland, BOEKINGSBUREAU Herre Zonderland, BOEKINGSBURO Herre Zonderland, ENTERTAINMENTBUREAU Herre Zonderland, ENTERTAINMENTBURO Herre Zonderland, ARTIESTENBUREAU Herre Zonderland, BOEKINGSKANTOOR Herre Zonderland, IMPRESARIAAT Herre Zonderland, MUZIEKBURO Herre Zonderland, MUZIEKBUREAU Herre Zonderland, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Herre Zonderland, ARTIESTENBOEKINGSBURO Herre Zonderland, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Herre Zonderland.

 

Offerte Herre Zonderland aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag