Eigenschappen Gerard Dielessen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerard Dielessen boeken?

Gerard Dielessen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Dielessen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerard Dielessen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerard Dielessen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Dielessen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gerard Dielessen

Extra informatie Gerard Dielessen

Gerard Dielessen boeken als spreker
Algemeen directeur NOC*NSF

Gerard Dielessen is vermoedelijk de meest ervaren man van Nederland wanneer het gaat om sport & media. Jarenlang was Gerard Dielessen o.a. algemeen directeur van de NOS, waarmee hij in 2008 werd verkozen tot ‘Mediabedrijf van het Jaar’. Sinds 2010 is Gerard Dielessen algemeen directeur van het NOC*NSF.
Inzetbaarheid

Gerard Dielessen geeft inspirerende presentaties over wat sport kan betekenen voor de samenleving. Daarnaast maakt Gerard Dielessen zijn jarenlange journalistieke ervaring hem een uitmuntende dagvoorzitter en discussieleider.
Biografie

Gerard Dielessen is na een lange journalistieke carrière, bij verschillende regionale en landelijke media nu ruim vijf jaar algemeen directeur van het NOC*NSF. Gerard Dielessen was vanaf 1997 achtereenvolgens hoofdredacteur van NOVA, hoofdredacteur van NOS Studio Sport en van 2003 tot 2010 algemeen directeur van de NOS. Behalve dat Gerard Dielessen een gepassioneerd en actief sportliefhebber is, heeft hij jarenlang ervaring opgebouwd in de nationale en internationale (Olympische sportwereld). Vanuit deze achtergrond beschikt Gerard Dielessen over veel expertise met betrekking tot (sport) media, communicatie, marketing, rechten, strategie, public affairs, lobby en modern leidschap. Daarnaast beschikt hij over een imposant netwerk in de sport, openbaar bestuur en de media in binnen- en buitenland. Gerard Dielessen is ervan overtuigd dat sport als middel veel meer moet worden ingezet voor een betere en gezonde samenleving of zoals hij het zelf zegt; “Het is hoogste tijd om de sport te verzilveren!”.

Gerard Dielessen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerard Dielessen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerard Dielessen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerard Dielessen en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerard Dielessen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerard Dielessen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerard Dielessen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerard Dielessen checken, een gratis optie plaatsen op Gerard Dielessen en de boeking(en) van Gerard Dielessen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerard Dielessen, BOEKINGSBUREAU Gerard Dielessen, BOEKINGSBURO Gerard Dielessen, ENTERTAINMENTBUREAU Gerard Dielessen, ENTERTAINMENTBURO Gerard Dielessen, ARTIESTENBUREAU Gerard Dielessen, BOEKINGSKANTOOR Gerard Dielessen, IMPRESARIAAT Gerard Dielessen, MUZIEKBURO Gerard Dielessen, MUZIEKBUREAU Gerard Dielessen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerard Dielessen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerard Dielessen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerard Dielessen.

 

Offerte Gerard Dielessen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag