Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Robert Rosen Jacobson boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Robert Rosen Jacobson boeken?

Robert Rosen Jacobson boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert Rosen Jacobson.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robert Rosen Jacobson.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robert Rosen Jacobson ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robert Rosen Jacobson plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Robert Rosen Jacobson

De verboden Trans-Ocean solo zeilrace, in het kleinste race jacht, met 8000 km, de langste afstand, en de grootste competitie

Rosen Jacobson is bedrijfseconoom, personal coach, oceaan zeilracer, is van twee bedrijven algemeen directeur geweest en werkte met groot plezier aan projecten in ondermeer Afrika. Rosen Jacobson is deelnemer in de grootste Trans-Ocean solo race klasse van dit moment, en heeft als een van de weinigen de TRANSAT 650 in zowel 2009 als in 2011 gevaren. Rosen Jacobson is net terug uit Brazilië na zijn finish in Salvador de Bahia in de TRANSAT 650 serie klasse. Wederom is Rosen Jacobson in 2011 de beste Nederlandse solo zeiler en de beste “oudere” en beste buitenlander in het Internationale Transat 650 serie circuit: 7e van de 45 internationale deelnemers na 3300 zeemijlen. Haalde na 500 uur racen in de laatste 3 uren van de strijd nog 4 schepen in! Rosen Jacobson won vele races en nationale en internationale prijzen.

Voor bedrijven geeft Rosen Jacobson interactieve presentaties en workshops. Uitgangspunten:

• Procesgang staat centraal om een geformuleerd doel te realiseren;

• Deelnemers willen groeien en leren.

Prijzen en nominaties

Rosen Jacobson ontving ondermeer een nominatie voor de prestigieuze Conny van Rietschoten Trophee, won de Shorthanded Trophee voor de beste Nederlandse shorthanded prestatie. Tevens won hij de Magic Machine Noordzeeclub bokaal en stond op het podium voor de derde prijs in de Mini Pavois race Frankrijk-Spanje-Frankrijk (1200 kilometer). Voorts won hij in Nederland vele andere zeilprijzen.

De race

TRANSAT 2011 is een solo zeilrace van ongeveer 80 racejachtjes van vertrekhaven la Rochelle, Frankrijk naar Zuid-Amerika, Brazilië, Salvador de Bahia. De TRANSAT 2011 serie klasse is de grootst bestaande Oceaan raceklasse die de langste solo afstanden over de wereld racen in de kleinste zeiljachtjes, met de grootste competitie van alle huidige oceaan raceklassen.

De zeiljachtjes hebben geen motor aan boord. Maar wel veel en vooral grote zeilen van de modernste materialen. Voorts is aan boord gevriesdroogd eten en water. De race is 8000 kilometer lang. Met een tussenstop op Madeira. De lengte van de racejachtjes is gelijk aan die van de Nederlandse valk: slechts 6,50 meter. Toch kan er ruime wind 125 M2 zeil gevoerd worden, waarmee hoge snelheden bereikt kunnen worden (Top is 50 km/uur)! Gedurende de race is geen contact met de wal mogelijk. Iedereen is voor zijn/haar overleven volstrekt op zichzelf aangewezen, ook bij mastbreuk of bootverlies. Minimale (navigatie en communicatie) middelen is het maximaal toegestane aan boord. Aan boord bestaan extreem basale en primitieve leef (lees: onleefbare) omstandigheden.

De TRANSAT 2011 was de zwaarste Oceaan zeilrace in 30 jaar. De weersystemen waren ten tijde van de race, september tot november, a-typisch. Veel ging kapot. Essenties aan boord bleven echter heel. 27% van de boten heeft de race echter vroegtijdig moeten verlaten. Twee boten zijn gezonken. Toch waren de eerste 7 plaatsen tot 3 uur voor finish nog ongewis. Persoonlijke processen en emoties vinden hun weg. Levenslessen maar vooral metaforen voor een verantwoord leven aan de wal, ontstaan. Projectmanagement. uur-op-uur boot management. uur-op-uur zelfmonitoring en –kennis zijn onontbeerlijk om te overleven, aan te komen en vervolgens om te winnen.

Hoe gaat dat? Is dat alles wel verantwoord? Slapen, eten, drinken, uitkijk, veiligheid en navigatie? Maar ook, hoe bereid je je voor, hoe verliep de voorbereiding, van de boot, van de psychologie, van je fysieke conditie, van je naasten op wat komen gaat?

EXTREME SPORT. EXTREME LIFE. HET VERHAAL. FASCINEREND.

Wat en hoe voor welk gehoor

I-EENVOUDIG PROGRAMMA (45-90 minuten):

• Introductie

• Interactief: wat is een TRANSAT 650 SERIEKLASSE

• De Race 2011 in (weer)fases waarbij de positiewisselingen van NED 602 in de race en gebeurtenissen aan boord worden getoond aan de hand van satelliet tracker beelden, afgewisseld door vele korte –fisheye- video’s.

Programma wordt aangepast qua inhoud en tijd, aan wensen en publiek. Meer of minder informatie bijvoorbeeld over:

• Oceaan racen;

• Persoonlijke ervaringen en processen;

• Zelfmanagement of project management;

• Persoonlijke levens lessen en praktische metaforen over ons dagelijkse leven.

II-INTERACTIEF PROGRAMMA (bijvoorbeeld 1 dagdeel) Keuze uit/combinatie van:

• Strategie, tactiek en besluitvorming;

• Essenties van een betrokken leider;

• Zelfmanagement en –monitoring;

• Conflicten oplossen;

• Effectief werken in andere culturen.

Robert Rosen Jacobson boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Robert Rosen Jacobson.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Robert Rosen Jacobson, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Robert Rosen Jacobson en de eventuele overige kosten om een optreden van Robert Rosen Jacobson mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robert Rosen Jacobson.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Robert Rosen Jacobson. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Robert Rosen Jacobson checken, een gratis optie plaatsen op Robert Rosen Jacobson en de boeking(en) van Robert Rosen Jacobson voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Robert Rosen Jacobson, BOEKINGSBUREAU Robert Rosen Jacobson, BOEKINGSBURO Robert Rosen Jacobson, ENTERTAINMENTBUREAU Robert Rosen Jacobson, ENTERTAINMENTBURO Robert Rosen Jacobson, ARTIESTENBUREAU Robert Rosen Jacobson, BOEKINGSKANTOOR Robert Rosen Jacobson, IMPRESARIAAT Robert Rosen Jacobson, MUZIEKBURO Robert Rosen Jacobson, MUZIEKBUREAU Robert Rosen Jacobson, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Robert Rosen Jacobson, ARTIESTENBOEKINGSBURO Robert Rosen Jacobson, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Robert Rosen Jacobson.

Offerte Robert Rosen Jacobson aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag