Eigenschappen Gérard de Nooijer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gérard de Nooijer boeken?

Gérard de Nooijer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gérard de Nooijer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gérard de Nooijer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gérard de Nooijer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gérard de Nooijer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gérard de Nooijer

Extra informatie Gérard de Nooijer

Gérard de Nooijer boeken als spreker
Voormalig voetballer en coach FC Dordrecht

Gérard de Nooijer is een verdediger uit Oost-Sauburg die op zijn 17e de overstap maakte naar Sparta. Samen met zijn tweelingbroer Dennis speelde de Gérard jarenlang bij Sparta. Na zijn tijd bij Sparta ging de linksbenige verdediger naar sc Heerenveen en Feyenoord. Hij sloot zijn profcarrière af bij Dordrecht waar hij benoemd werd tot beste speler van de Eerste Divisie. Nu is Gérard de Nooijer hoofdcoach bij Dordrecht en heeft hij samen met zijn broer Dennis een voetbalschool in Zeeland.
Inzetbaarheid

Gérard is inzetbaar voor het geven van voetbalclinics waarbij de focus ligt op de techniek van verdedigen. De belangrijkste aspecten van het verdedigen worden uitgelegd en in de praktijk gebracht. De clinics kunnen eventueel gegeven worden samen met zijn broer Dennis die meer aanvallend ingesteld is.
Biografie

De linksbenige verdediger maakte in 1988 zijn debuut in het eerste elftal van Sparta. Gérard de Nooijer speelde tot 1998 bij de Spartanen en behaalde (mede door een assist van hem) de bekerfinale in 1996. De bekerfinale ging echter wel met 5-2 verloren. Na zijn tijd bij Sparta werd de verdediger samen met zijn aanvallende broer verkocht aan Heerenveen. Bij Heerenveen speelde de broertjes De Nooijer Champions League voetbal doordat ze tweede in de competitie waren geworden.

Gérard maakte tot onvrede van de Sparta supporters daarna de overstap naar Feyenoord. Ook met Feyenoord werd Europees voetbal gespeeld en behaalde hij de bekerfinale. Na zijn tijd in De Kuip ging de verdediger in Dordrecht opnieuw samenspelen met zijn tweelingbroer. Hier sloot hij zijn profcarrière af en werd hij speler van het jaar in de Eerste Divisie.

Na zijn actieve carriére ging hij aan de slag als trainer waarbij hij begon als assistent-trainer van Dordrecht en nu is doorgestroomd naar het hoofdtrainerschap van Dordrecht. Verder is hij mede-eigenaar van de voetbalschool JVOZ (Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland), de voetbalschool runt Gérard samen met zijn Dennis de Nooijer en zijn oud trainer Dolf Roks.

Gérard de Nooijer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gérard de Nooijer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gérard de Nooijer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gérard de Nooijer en de eventuele overige kosten om een optreden van Gérard de Nooijer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gérard de Nooijer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gérard de Nooijer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gérard de Nooijer checken, een gratis optie plaatsen op Gérard de Nooijer en de boeking(en) van Gérard de Nooijer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gérard de Nooijer, BOEKINGSBUREAU Gérard de Nooijer, BOEKINGSBURO Gérard de Nooijer, ENTERTAINMENTBUREAU Gérard de Nooijer, ENTERTAINMENTBURO Gérard de Nooijer, ARTIESTENBUREAU Gérard de Nooijer, BOEKINGSKANTOOR Gérard de Nooijer, IMPRESARIAAT Gérard de Nooijer, MUZIEKBURO Gérard de Nooijer, MUZIEKBUREAU Gérard de Nooijer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gérard de Nooijer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gérard de Nooijer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gérard de Nooijer.

Offerte Gérard de Nooijer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag