Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bart Bennema boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart Bennema boeken?

Bart Bennema boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart Bennema.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart Bennema.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart Bennema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Bennema plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bart Bennema

Extra informatie Bart Bennema

Bart Bennema boeken als spreker
Bondscoach meerkamp Atletiekunie

Bart Bennema is al enkele jaren succesvol bondscoach meerkamp voor de Atletiekunie. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het trainen en coachen van jonge talenten en wereldtoppers op de meerkamp en sprint. Onder andere Europees kampioen 60m, 100m en 200m Dafne Schippers en jong meerkamp talent Nadine Visser.
Inzetbaarheid

Bart geeft presentaties over trainingsmethodiek, coachen van topatleten en presteren onder druk. Daarnaast spreekt hij over het opleiden van talenten en het coördineren van een begeleidingsteam (medische staf, manager, voedingsdeskundige, wetenschappers, andere trainers) rondom de topsporter. Als coach van Dafne Schippers won hij al vele prijzen, zoals een zilveren en gouden medaille tijdens het WK 2015 in Beijing.
Biografie

Als atleet (tienkamp) beëindigde Bart Bennema in 2002 zijn carrière na een hardnekkige blessure, waarna hij het vak coachen heeft opgepakt. Sinds 2008 is hij werkzaam als bondscoach meerkamp bij de Atletiekunie. In de eerste jaren heeft hij als talentcoach gewerkt met als doel de beste jonge talenten uit het land te selecteren en deze op sportcentrum Papendal op te leiden als topsporters. Een groot gedeelte van de nu geplaatste meerkampers voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro zijn via dat programma opgeleid. Eén van de exponenten van het programma sinds 2008 is Dafne Schippers. Met Dafne Schippers won hij tijdens het WK in Beijing een zilveren medaille (100 meter sprint) en gouden medaille (200 meter sprint). Tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro won zijn pupil op de 200 meter de zilveren medaille.

Bart Bennema boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart Bennema.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart Bennema, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart Bennema en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart Bennema mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart Bennema.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart Bennema. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart Bennema checken, een gratis optie plaatsen op Bart Bennema en de boeking(en) van Bart Bennema voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart Bennema, BOEKINGSBUREAU Bart Bennema, BOEKINGSBURO Bart Bennema, ENTERTAINMENTBUREAU Bart Bennema, ENTERTAINMENTBURO Bart Bennema, ARTIESTENBUREAU Bart Bennema, BOEKINGSKANTOOR Bart Bennema, IMPRESARIAAT Bart Bennema, MUZIEKBURO Bart Bennema, MUZIEKBUREAU Bart Bennema, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart Bennema, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart Bennema, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart Bennema.

 

Offerte Bart Bennema aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag