Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Renske Endel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Renske Endel boeken?

Renske Endel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Renske Endel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Renske Endel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Renske Endel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Renske Endel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Renske Endel

Extra informatie Renske Endel

Renske Endel boeken als spreker
Voormalig turnster

Renske Endel is voormalig vice-wereldkampioene turnen. In 2001 werd ze tweede op het WK, onderdeel brug. De eerste Nederlandse medaille op een WK sinds 1903 in het turnen.
Inzetbaarheid

Renske Endel geeft spectaculaire acrobatische acts en demonstraties. Vanuit haar werk bij het Corpus Acrobatis heeft ze haar eigen lucht en grond oefeningen uitgewerkt die u doen verbazen.
Biografie

Al op jonge leeftijd begon Renske Endel met turnen. Haar specialiteit in het turnen was het onderdeel de brug. Op dit onderdeel behaalde zij tijdens het WK in 2001 een zilveren medaille. Samen met Verona van de Leur behoorde Renske Endel tot de toppers van het Nederlandse turnen. Samen voerden zij een groepje talentvolle turnsters aan. In 2002 behaalden ze met het Nederlandse team een tweede plaats op het EK. De prestaties waren veelbelovend om te schitteren op de Olympische Spelen van 2004. Maar een reeks blessures deed haar Olympische droom voorgoed uiteenspatten. Na het missen van de Spelen van 2004 zette Renske Endel definitief een punt achter haar topsport carrière. Na haar turn loopbaan is Renske zich gaan richten op het geven van turndemonstraties. Binnen een jaar heeft Renske zich een aantal verschillende disciplines aangeleerd. In haar acts combineert Renske acrobatiek met dans en theater.

Renske Endel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Renske Endel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Renske Endel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Renske Endel en de eventuele overige kosten om een optreden van Renske Endel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Renske Endel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Renske Endel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Renske Endel checken, een gratis optie plaatsen op Renske Endel en de boeking(en) van Renske Endel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Renske Endel, BOEKINGSBUREAU Renske Endel, BOEKINGSBURO Renske Endel, ENTERTAINMENTBUREAU Renske Endel, ENTERTAINMENTBURO Renske Endel, ARTIESTENBUREAU Renske Endel, BOEKINGSKANTOOR Renske Endel, IMPRESARIAAT Renske Endel, MUZIEKBURO Renske Endel, MUZIEKBUREAU Renske Endel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Renske Endel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Renske Endel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Renske Endel.

 

Offerte Renske Endel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag