Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Sven Kramer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sven Kramer boeken?

Sven Kramer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sven Kramer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sven Kramer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sven Kramer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sven Kramer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sven Kramer

Extra informatie Sven Kramer

Sven Kramer boeken als spreker
Meervoudig Olympisch Kampioen schaatsen

Sven Kramer is de huidige schaatsheld van Nederland. De meervoudig Europees en Wereldkampioen beleefd tijdens de Olympische Spelen van 2010 een van zijn hoogtepunten door goud te pakken op de 5 km. Tijdens de Olympische Winterspelen in Sotsji 2014 heeft Sven Kramer drie medailles weten te bemachtigen: Goud op de 5 km, zilver op de 10 km en goud tijdens de ploegenachtervolging.
Inzetbaarheid

Sven Kramer is beschikbaar voor interviews over omgaan met tegenslagen, presteren onder druk en het verleggen van grenzen. Tevens is Sven inzetbaar voor promotionele en commerciële activiteiten voor uw bedrijf.
Biografie

Wat goed is, komt snel. Dat geldt zeker voor Sven Kramer. Toen hij nog junior was en voor Jong Oranje schaatste werd hij al Nederlands Kampioen allround en versloeg gerenommeerde kampioenen als Rintje Ritsma en Jochem Uytdehaage. Na Jong Oranje maakte Sven de overstap naar de commerciële schaatsploeg van TVM. Al in zijn eerste jaar schaatste hij naar een Wereldrecord op de 5000 meter. Ook won hij Olympisch Zilver op de Spelen van 2006 achter Enrico Fabris. Van 2007 tot 2011 domineerde Sven Kramer het internationale schaatsen. Hij won vier opeenvolgende Europees en Wereldkampioenschappen allround. Een historische prestatie! Daarnaast was hij torenhoog favoriet voor de Olympische Spelen in Vancouver, 2010. Er werd zelfs een hele reclamecampagne om hem heen gebouwd met de inzet het aantal medailles dat Sven in Vancouver ging winnen. Met overmacht won hij de 5.000 meter. Op de 10.000 meter werd hij echter door Gerard Kemkers de verkeerde baan in gestuurd. Een zeker lijkende tweede goud ging in rook op. Na absentie van één jaar is Sven Kramer in 2011/2012 weer terug op het mondiale niveau. Tijdens de winterspelen in Sotsji 2014 heeft Sven Kramer drie medailles weten te bemachtigen: Goud op de 5 km, zilver op de 10 km en goud tijdens de ploegenachtervolging. In de zomer van 2014 maakt Sven Kramer de overstap van de TVM-schaatsploeg naar de ploeg van Jac Orie, Lotto/Brand Loyalty.

Sven Kramer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sven Kramer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sven Kramer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sven Kramer en de eventuele overige kosten om een optreden van Sven Kramer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sven Kramer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sven Kramer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sven Kramer checken, een gratis optie plaatsen op Sven Kramer en de boeking(en) van Sven Kramer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sven Kramer, BOEKINGSBUREAU Sven Kramer, BOEKINGSBURO Sven Kramer, ENTERTAINMENTBUREAU Sven Kramer, ENTERTAINMENTBURO Sven Kramer, ARTIESTENBUREAU Sven Kramer, BOEKINGSKANTOOR Sven Kramer, IMPRESARIAAT Sven Kramer, MUZIEKBURO Sven Kramer, MUZIEKBUREAU Sven Kramer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sven Kramer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sven Kramer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sven Kramer.

 

Offerte Sven Kramer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag