Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Geert Hammink boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Geert Hammink boeken?

Geert Hammink boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Geert Hammink.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Geert Hammink.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Geert Hammink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Geert Hammink plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Geert Hammink

Extra informatie Geert Hammink

Geert Hammink boeken als spreker
Voormalig basketbalspeler NBA

Geert Hammink is één van de weinige Nederlandse basketbalspelers die ooit in de NBA heeft gespeeld. Met een zevenjarig Amerikaans avontuur op zak en nog vele jaren op het hoogste niveau van Europa weet Geert als geen ander de link te leggen tussen teamsport, Amerika en het bedrijfsleven.
Inzetbaarheid

Door zijn jarenlange ervaring in de grootste sportcompetitie van de wereld (NBA) weet Geert een link te maken binnen zijn presentatie naar teamwork, motivatie, dare to dream big en inspiratie. Daarnaast heeft hij een informatief verhaal met een scherp gevoel voor humor en interactie. Naast een presentatie kan Geert ook basketbalclinics verzorgen voor bedrijven, afdelingen of sportverenigingen.
Biografie

Al op jonge leeftijd bleek Geert Hammink aardig te kunnen sporten. Op 10-jarige leeftijd had hij alle zwemdiploma’s behaald, wat een soort record bleek te zijn. Dit deed zijn naam de eerste keer in de krant belanden. Judo was van korte duur nadat uit de reglementen naar voren kwam dat vooruitgang leeftijd gebonden was, per half jaar een slip erbij, en niet prestatie gebonden. Tennissen was eigenlijk waar het allemaal om ging. Totdat een fase-trainer destijds zei dat Geert erbij zou moeten gaan voetballen of basketballen voor zijn voetenwerk. Op 14-jarige leeftijd, twee meter lang, voor het serve-volley-tijdperk, leek lang en (relatief) langzaam geen tennistoekomst te bieden. Geert pakte toen zijn eerste basketbal op in Didam bij Dedein. Daarna ging het snel. Nederlandse en nationale jeugdteams, Louisiana State University spelende achter Shaquille O’Neal, daarna EuroLeague in Italie en aansluitend twee jaar NBA met de Orlando Magic en de Golden State Warriors, Griekenland, drie jaar Berlijn, weer Griekenland, en afsluitend met twee jaar Keulen. Geert heeft voor vijf verschillende ‘hall of fame coaches’ gespeeld in clubverband. Ook is hij jaren voor Oranje uitgekomen.

Geert Hammink boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Geert Hammink.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Geert Hammink, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Geert Hammink en de eventuele overige kosten om een optreden van Geert Hammink mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Geert Hammink.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Geert Hammink. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Geert Hammink checken, een gratis optie plaatsen op Geert Hammink en de boeking(en) van Geert Hammink voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Geert Hammink, BOEKINGSBUREAU Geert Hammink, BOEKINGSBURO Geert Hammink, ENTERTAINMENTBUREAU Geert Hammink, ENTERTAINMENTBURO Geert Hammink, ARTIESTENBUREAU Geert Hammink, BOEKINGSKANTOOR Geert Hammink, IMPRESARIAAT Geert Hammink, MUZIEKBURO Geert Hammink, MUZIEKBUREAU Geert Hammink, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Geert Hammink, ARTIESTENBOEKINGSBURO Geert Hammink, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Geert Hammink.

 

Offerte Geert Hammink aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag