Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Carl Verheijen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Carl Verheijen boeken?

Carl Verheijen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Carl Verheijen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Carl Verheijen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Carl Verheijen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Carl Verheijen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Carl Verheijen

Extra informatie Carl Verheijen

Carl Verheijen boeken als spreker
Viervoudig Wereldkampioen schaatsen, directeur GZC

Carl Verheijen heeft jarenlang mee gestreden om de prijzen op de grote schaatstoernooien. Zo is hij viervoudig Wereldkampioen en won hij twee bronzen medailles op de Olympisch Spelen van Turijn. Momenteel is Carl Verheijen werkzaam in de zorg, als directeur bij gezondheidscentrum GZC de Nije Veste & Corlaer
Inzetbaarheid

Carl staat bekend als iemand die gedisciplineerd is, zijn beslissingen weloverwogen neemt en erg realistisch is. Hij is welbespraakt en kan uitstekend presenteren over motivatie, samenwerken, doelen stellen en grenzen verleggen.
Biografie

De schaatscarrière van Carl Verheijen is heel geleidelijk begonnen. Hij combineerde zijn topsportcarrière namelijk met een studie geneeskunde. In het begin was dit goed te combineren, maar toch besloot Carl in aanloop naar de Olympische Spelen van 1998 om vol voor het schaatsen te gaan en zijn studie stop te zetten. Zijn focus op het schaatsen zorgde vrijwel direct voor goede resultaten. In 2001 werd Carl Wereldkampioen op de 10.000 meter. Een jaar later werd hij de Olympische Spelen van Salt Lake City zesde. In 2002 maakte Carl Verheijen, samen met coach Gerard Kemkers, de overstap naar de commerciële schaatsploeg van TVM. Onder leiding van Kemkers groeide Carl Verheijen op tot een Wereldtopper. Op allround toernooien behaalde hij podiumplaatsen (tweede op het EK en derde op het WK) en op de Olympische Spelen in Turijn behaalde hij twee bronzen medailles. Op de 10 km werd hij achter Bob de Jong en Chad Hedrick derde en op de ploegenachtervolging werd hij derde met Kramer, Wennemars en Tuitert. In 2010 sloot hij zijn indrukwekkende carrière af. Op dit moment is Carl Verheijen directeur bij GZC de Nije Veste & Corlaer, een gezondheidscentrum in Nijkerk.

Carl Verheijen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Carl Verheijen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Carl Verheijen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Carl Verheijen en de eventuele overige kosten om een optreden van Carl Verheijen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Carl Verheijen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Carl Verheijen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Carl Verheijen checken, een gratis optie plaatsen op Carl Verheijen en de boeking(en) van Carl Verheijen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Carl Verheijen, BOEKINGSBUREAU Carl Verheijen, BOEKINGSBURO Carl Verheijen, ENTERTAINMENTBUREAU Carl Verheijen, ENTERTAINMENTBURO Carl Verheijen, ARTIESTENBUREAU Carl Verheijen, BOEKINGSKANTOOR Carl Verheijen, IMPRESARIAAT Carl Verheijen, MUZIEKBURO Carl Verheijen, MUZIEKBUREAU Carl Verheijen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Carl Verheijen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Carl Verheijen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Carl Verheijen.

 

Offerte Carl Verheijen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag