Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Arno Havenga boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arno Havenga boeken?

Arno Havenga boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arno Havenga.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arno Havenga.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arno Havenga ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arno Havenga plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Arno Havenga

Extra informatie Arno Havenga

Arno Havenga boeken als spreker
Voormalig waterpolo international en bondscoach vrouwen

Als waterpoloër werd Arno Havenga drie keer speler van het jaar en kende hij vele successen. Maar ook als trainer is hij succesvol. Zo heeft hij er mede voor gezorgd dat de Nederlandse waterpolo vrouwen in 2008 op miraculeuze wijze goud wisten te winnen op de Olympische Spelen van Peking. Ook behaalde Havenga drie zilveren plakken op zowel EK’s als WK’s.
Inzetbaarheid

Arno Havenga kan worden ingezet voor presentaties over het bereiken van doelen, vitaliteit en het omgaan met tegenslagen. Hij weet als geen ander te spreken over de manier waarop je een team kan motiveren. Hij is er dan ook van overtuigd dat je met een team waarin iedereen zich goed voelt en taken verdeeld, betere prestaties kan neerzetten.
Biografie

Als speler heeft Arno Havenga bij drie ploegen gespeeld. Zo was hij in het verleden actief bij ONN Nice en heeft hij bij het Nederlandse ZPB Barendrecht en GZC Donk zijn talent laten zien. Bij alle drie de teams veroverde hij landstitels. Verder heeft hij tweemaal deel mogen nemen aan de Olympische Spelen (in de VS en Australië) waar hij met zijn team als tiende en elfde is geëindigd.

Na zijn actieve carrière ging hij als coach aan de slag. Als assistent trainer behaalde hij in 2008 een gouden Olympische plak , maar heeft hij ook successen behaald op EK’s en WK’s. Zo wist hij in 2010 een derde plek te behalen op het EK in Kroatië. Eind 2013 werd hij bondscoach. Tijdens de EK’s 2014 (Boedapest) en 2016 (Belgrado) werden dit zelfs zilveren medailles. Ook heeft hij als coach een zilveren medaille gehaald op het WK in Rusland (2015).

Arno Havenga boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arno Havenga.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arno Havenga, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arno Havenga en de eventuele overige kosten om een optreden van Arno Havenga mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arno Havenga.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arno Havenga. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arno Havenga checken, een gratis optie plaatsen op Arno Havenga en de boeking(en) van Arno Havenga voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arno Havenga, BOEKINGSBUREAU Arno Havenga, BOEKINGSBURO Arno Havenga, ENTERTAINMENTBUREAU Arno Havenga, ENTERTAINMENTBURO Arno Havenga, ARTIESTENBUREAU Arno Havenga, BOEKINGSKANTOOR Arno Havenga, IMPRESARIAAT Arno Havenga, MUZIEKBURO Arno Havenga, MUZIEKBUREAU Arno Havenga, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arno Havenga, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arno Havenga, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arno Havenga.

 

Offerte Arno Havenga aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag