Eigenschappen Gert-Jan Liefers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gert-Jan Liefers boeken?

Gert-Jan Liefers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gert-Jan Liefers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gert-Jan Liefers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gert-Jan Liefers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gert-Jan Liefers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gert-Jan Liefers

Extra informatie Gert-Jan Liefers

Gert-Jan Liefers boeken als spreker
Atleet

Gert-Jan Liefers is een Nederlandse atleet met als specialisatie de 1500m. Hij nam eenmaal deel aan de Olympische Spelen en werd hierbij achtste in op de 1500 m. Hij is Nederlands recordhouder op alle afstanden vanaf de 1500 tot en met 3000 m. Op basis van zijn mondiale prestaties is Gert-Jan Liefers uitgeroepen tot beste mannelijke atleet van Nederland in de middenafstand. Momenteel houdt Gert-Jan zich bezig met het geven van presentaties op het gebied van Health Management en sport en het adviseren van bedrijven op het gebied van Health Management. Dit vanuit de gedachte van de Olympische topsport: van goed naar beter. Zitten is immers het nieuwe roken.
Inzetbaarheid

Gert-Jan Liefers is inzetbaar voor het geven van presentaties op het gebied van Health Management en sport. Maar door zijn achtergrond in bedrijfskunde en strategische gezondheidsmanagement kan hij ook nadrukkelijk de link leggen tussen gezond presteren in het bedrijfsleven en topsport. Het werkzame leven waarin veel van ons wordt gevraagd en waar bovendien verwacht wordt dat we dit steeds langer volhouden is topsport. Gert-Jan schrijft ook columns en blogs op dit gebied.
Biografie

Gert-Jan begon zijn atletiek carrière als een van de grootste looptalenten die Nederland heeft gehad. Aan het eind van zijn junioren carrière had hij drie Europese Titels verzameld. Op zijn 17e werd hij voor het eerst Nederlands Senioren Kampioen. Gert-Jan stond vijf keer in een mondiale finale en in de finale van de Olympisch Spelen 2004. Gert-Jan is nog steeds houder van alle Nederlandse Records op de middenafstand tussen 1500 en 3000m, zowel in- als outdoor. Het oudste record staat inmiddels bijna 15 jaar. Er zijn geen andere Nederlandse Atleten die in de tijd zoveel records hebben weten te verzamelen. Naast zijn sport studeerde Gert-Jan bedrijfskunde en Strategisch Gezondheidsmanagement. Gert-Jan houdt zich in die hoedanig bezig met thema’s als duurzame inzetbaarheid en prestatieverbetering op de werkvloer.

Gert-Jan Liefers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gert-Jan Liefers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gert-Jan Liefers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gert-Jan Liefers en de eventuele overige kosten om een optreden van Gert-Jan Liefers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gert-Jan Liefers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gert-Jan Liefers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gert-Jan Liefers checken, een gratis optie plaatsen op Gert-Jan Liefers en de boeking(en) van Gert-Jan Liefers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gert-Jan Liefers, BOEKINGSBUREAU Gert-Jan Liefers, BOEKINGSBURO Gert-Jan Liefers, ENTERTAINMENTBUREAU Gert-Jan Liefers, ENTERTAINMENTBURO Gert-Jan Liefers, ARTIESTENBUREAU Gert-Jan Liefers, BOEKINGSKANTOOR Gert-Jan Liefers, IMPRESARIAAT Gert-Jan Liefers, MUZIEKBURO Gert-Jan Liefers, MUZIEKBUREAU Gert-Jan Liefers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gert-Jan Liefers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gert-Jan Liefers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gert-Jan Liefers.

 

Offerte Gert-Jan Liefers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag