Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Rick Winkelman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rick Winkelman boeken?

Rick Winkelman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rick Winkelman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rick Winkelman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rick Winkelman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rick Winkelman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rick Winkelman

Extra informatie Rick Winkelman

Rick Winkelman boeken als spreker
Commentator autosport

Rick Winkelman is bekend als autosport-presentator en commentator van RTL, Sport 1 en Motors TV. Hij is ook regelmatig op de radio te horen. Rick volgt de autosport op de voet en is dé kenner binnen de autosportwereld.
Inzetbaarheid

Rick Winkelman is beschikbaar voor dagvoorzitterschappen, paneldiscussies, interviews en verhalen over de autosport. Met zijn grote ervaring als sportcommentator en presentator weet hij de juiste toon te zetten bij het begeleiden van evenementen.
Biografie

Rick Winkelman werkt sinds halverwege de jaren ’90 in de autosport. In die tijd volgde hij onder andere vijf jaar lang alle Formule 1-Grands Prix. Zijn verslagen waren te horen op RTL, waar hij pitreporter was, maar ook op Radio 1, 3FM en BNR Nieuwsradio. Tegenwoordig geeft hij commentaar bij de Formule 1-trainingen op Sport 1, en zal hij ook in 2015 een aantal Formule 1-evenementen bezoeken.

Rick focust zich echter niet alleen op de Formule 1. Zo geeft hij al veertien jaar lang commentaar bij de verslagen van de Dakar Rally op RTL7 en was hij de afgelopen jaren bijvoorbeeld aanwezig bij de 24 uur van Le Mans, de Indy 500, het WK Rally, het WK Toerwagens (WTCC), NASCAR en de DTM. Naast RTL en Sport 1 geeft Rick commentaar op Motors TV, heeft hij zijn eigen autosportprogramma op de nieuwe radiozender ALLsportsradio en schrijft hij voor RTLGP Magazine. Daarnaast heeft hij de biografieën van Tom Coronel en Michael Bleekemolen geschreven. Naast de autosport heeft Rick zich sinds een jaar of twee op het wielrennen gestort. Zijn favoriete hobby, waarmee hij nu ook als journalist actief is. Met name voor ALLsportsradio.

Rick Winkelman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rick Winkelman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rick Winkelman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rick Winkelman en de eventuele overige kosten om een optreden van Rick Winkelman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rick Winkelman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rick Winkelman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rick Winkelman checken, een gratis optie plaatsen op Rick Winkelman en de boeking(en) van Rick Winkelman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rick Winkelman, BOEKINGSBUREAU Rick Winkelman, BOEKINGSBURO Rick Winkelman, ENTERTAINMENTBUREAU Rick Winkelman, ENTERTAINMENTBURO Rick Winkelman, ARTIESTENBUREAU Rick Winkelman, BOEKINGSKANTOOR Rick Winkelman, IMPRESARIAAT Rick Winkelman, MUZIEKBURO Rick Winkelman, MUZIEKBUREAU Rick Winkelman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rick Winkelman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rick Winkelman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rick Winkelman.

 

Offerte Rick Winkelman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag