Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Henk Fraser boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Henk Fraser boeken?

Henk Fraser boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Fraser.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk Fraser.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk Fraser ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Fraser plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henk Fraser

Extra informatie Henk Fraser

Henk Fraser boeken als spreker
Hoofdtrainer Vitesse

Henk Fraser, geboren is Suriname, is voormalig profvoetballer en sinds 2016 hoofdtrainer bij Vitesse, na hoofdtrainer te zijn geweest bij ADO Den Haag. Als centrale verdediger toonde hij onverzettelijkheid, zocht regelmatig de grens op maar kende ook veel blessureleed. Na 13 seizoenen als profvoetballer maakte Henk de overstap naar het trainersvak, wat hij inmiddels al meer dan 15 jaar met veel plezier doet.
Inzetbaarheid

Henk Fraser vertelt in zijn presentatie over leiderschap, motivatie en teambuilding. Wat zorgt ervoor dat een team goed samenwerkt, wat is het belang van doelen stellen en hoe bereid je je voor op een belangrijke wedstrijd? Daarnaast is Henk ook inzetbaar voor interviews, openingen en lezingen.
Biografie

Henk Fraser is geboren in Suriname. Op 8-jarige leeftijd verhuisde hij naar Rotterdam, waar hij begon met voetballen bij de amateurclub RFC Rotterdam. Op zijn 16e kreeg hij een plek in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Ondanks een afgeronde studie als automonteur, ging Henk Fraser vol voor het voetbal toen hij een contract voor twee jaar bij Sparta kon tekenen. Op 3 november 1984 maakt Henk als spits zijn debuut in het betaald voetbal. In 1986 stapte Fraser over naar FC Utrecht. In de Domstad begon hij als spits naast John van Loen maar verhuisde uiteindelijk naar een plek centraal in de verdediging. Henk Fraser voelde zich daar als een vis in het water. Fraser was een echter “winnaar” en speelde op het randje van het toelaatbare. Zijn verdedigende kwaliteiten en zijn onverzettelijkheid leverde hem een transfers naar Roda en in 1992 naar Feyenoord op. Daar miste hij door een blessure het kampioenschap van 1993. Fraser werkte bij Feyenoord onder meer met Willem van Hanegem voor wie hij veel respect heeft. Henk Fraser kwam tot zes interlands en zette in 1998 vanwege een blessure een punt achter zijn loopbaan. Op dat moment was hij al bezig met het behalen van zijn trainersdiploma. Hij ging aan de slag als jeugdtrainer bij Feyenoord. In 2007 werd Henk Fraser assistent trainer bij ADO Den Haag. Voordat hij hoofdtrainer werd bij ADO Den Haag., heeft hij twee jaar de A1 van PSV getraind. Op dit moment is Henk Fraser hoofdtrainer bij Vitesse.

Henk Fraser boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk Fraser.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk Fraser, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk Fraser en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk Fraser mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk Fraser.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk Fraser. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk Fraser checken, een gratis optie plaatsen op Henk Fraser en de boeking(en) van Henk Fraser voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk Fraser, BOEKINGSBUREAU Henk Fraser, BOEKINGSBURO Henk Fraser, ENTERTAINMENTBUREAU Henk Fraser, ENTERTAINMENTBURO Henk Fraser, ARTIESTENBUREAU Henk Fraser, BOEKINGSKANTOOR Henk Fraser, IMPRESARIAAT Henk Fraser, MUZIEKBURO Henk Fraser, MUZIEKBUREAU Henk Fraser, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk Fraser, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk Fraser, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk Fraser.

 

Offerte Henk Fraser aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag