Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Annemiek van Vleuten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Annemiek van Vleuten boeken?

Annemiek van Vleuten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annemiek van Vleuten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annemiek van Vleuten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annemiek van Vleuten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annemiek van Vleuten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Annemiek van Vleuten

Extra informatie Annemiek van Vleuten

Annemiek van Vleuten boeken als spreker
Professioneel wielrenster

Annemiek van Vleuten ontving haar wedstrijdlicentie in 2007 en zette al snel haar stempel op het Nederlandse wielrennen. In 2012 was zij onderdeel van het team dat Marianne Vos ondersteunde in haar gouden race. Of zoals Annemiek lachend zegt: ‘Hun gouden race’. Verder was zij dicht bij winst tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro maar een val in de laatste afdeling voorkwam dit.
Inzetbaarheid

Annemiek van Vleuten is beschikbaar voor clinics, workshops en presentaties. Met enthousiasme vertelt zij over het belang van samenwerken in een team, doelen stellen en doorzettingsvermogen.
Biografie

Annemiek van Vleuten begint als klein meisje aan paardrijden. Al gauw komt ze erachter dat een teamsport haar meer ligt en wordt ze op 18-jarige leeftijd lid van voetbalvereniging Ratti. Twee operaties aan meniscus gooiden echter roet in het eten en Annemiek werd geadviseerd om te gaan zwemmen en fietsen. Fietsen bleek achteraf een goede keuze want Annemiek bleek hier veel aanleg voor te hebben. In 2007 rondde Annemiek haar studie Dierwetenschappen aan de universiteit van Wageningen af. Kort hierop vroeg Annemiek haar eerste wedstrijdlicentie aan en de prestaties bleven niet lang uit. Het absolute hoogtepunt werd echter in de zomer van 2012 behaald. Zij was onderdeel van het team waarmee Marianne Vos de gouden medaille won. Tijdens wegwedstrijd van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro is Annemiek dicht bij een gouden medaille. In de laatste afdeling komt zij zwaar ten val waardoor zij een podiumplaats mist. Haar teamgenoot Anna van der Breggen wint echter in de sprint waardoor Nederland de eerste gouden medaille op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro behaald.

Annemiek van Vleuten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Annemiek van Vleuten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annemiek van Vleuten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annemiek van Vleuten en de eventuele overige kosten om een optreden van Annemiek van Vleuten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annemiek van Vleuten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annemiek van Vleuten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Annemiek van Vleuten checken, een gratis optie plaatsen op Annemiek van Vleuten en de boeking(en) van Annemiek van Vleuten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Annemiek van Vleuten, BOEKINGSBUREAU Annemiek van Vleuten, BOEKINGSBURO Annemiek van Vleuten, ENTERTAINMENTBUREAU Annemiek van Vleuten, ENTERTAINMENTBURO Annemiek van Vleuten, ARTIESTENBUREAU Annemiek van Vleuten, BOEKINGSKANTOOR Annemiek van Vleuten, IMPRESARIAAT Annemiek van Vleuten, MUZIEKBURO Annemiek van Vleuten, MUZIEKBUREAU Annemiek van Vleuten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Annemiek van Vleuten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Annemiek van Vleuten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Annemiek van Vleuten.

 

Offerte Annemiek van Vleuten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag