Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Eva de Goede boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eva de Goede boeken?

Eva de Goede boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eva de Goede.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eva de Goede.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eva de Goede ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eva de Goede plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Eva de Goede

Extra informatie Eva de Goede

Eva de Goede boeken als spreker
Meervoudig Olympisch Kampioene hockey

Eva de Goede heeft ondanks haar jonge leeftijd al twee gouden Olympische medailles in haar prijzenkast. De allrounder van hockeyclub Amsterdam is de laatste jaren één van de dragende speelsters bij zowel haar club als bij het Nederlands elftal.
Inzetbaarheid

Eva de Goede is gedreven, gefocust en enthousiast. Tijdens hockeyclinics spoort Eva de deelnemers aan het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast is ze inzetbaar voor openingen, (reclame)campagnes en interviews.
Biografie

Eva de Goede heeft op jonge leeftijd al laten zien van grote waarde voor het Nederlandse vrouwenhockey te kunnen zijn. Ze speelt enkele jaren in de hoofdklasse, tegenwoordig bij hockeyclub Amsterdam. Echter voordat ze ook maar 1 minuut in de hoofdklasse speelde, maakte ze haar debuut en eerste doelpunt voor het Nederlands team. In juli 2006 was ze namelijk trefzeker tijdens een vriendschappelijk duel tegen India. Inmiddels is Eva de Goede in het Nederlands team een vaste waarde. Haar goede spel met de kenmerkende versnellingen is niet onopgemerkt gebleven. Velen zien in haar de toekomstig beste hockeyster ter wereld. Ze passeert met veel gemak een tegenstandster en is daardoor in staat om aanvallend een beslissende actie te maken. Vaker als aangever dan als afmaker. In haar jonge carrière heeft Eva de Goede inmiddels al meerdere prijzen gewonnen met het Nederlands team. Zo is ze inmiddels tweevoudig Europees kampioen en heeft ze al twee Olympische Gouden medailles in haar prijzenkast hangen. In 2014 wint ze met het Nederlands damesteam het WK hockey in Den Haag. Op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro behaalt zij met het vrouwen hockeyteam een zilveren medaille. Na de Olympische Spelen in september 2016 besluit Eva om minimaal een jaar te stoppen en naar Zuid-Afrika te vertrekken waar haar vriend woont.

Eva de Goede boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eva de Goede.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eva de Goede, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eva de Goede en de eventuele overige kosten om een optreden van Eva de Goede mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eva de Goede.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eva de Goede. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eva de Goede checken, een gratis optie plaatsen op Eva de Goede en de boeking(en) van Eva de Goede voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eva de Goede, BOEKINGSBUREAU Eva de Goede, BOEKINGSBURO Eva de Goede, ENTERTAINMENTBUREAU Eva de Goede, ENTERTAINMENTBURO Eva de Goede, ARTIESTENBUREAU Eva de Goede, BOEKINGSKANTOOR Eva de Goede, IMPRESARIAAT Eva de Goede, MUZIEKBURO Eva de Goede, MUZIEKBUREAU Eva de Goede, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eva de Goede, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eva de Goede, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eva de Goede.

 

Offerte Eva de Goede aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag