Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Geert-Jan Derikx boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Geert-Jan Derikx boeken?

Geert-Jan Derikx boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Geert-Jan Derikx.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Geert-Jan Derikx.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Geert-Jan Derikx ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Geert-Jan Derikx plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Geert-Jan Derikx

Extra informatie Geert-Jan Derikx

Geert-Jan Derikx boeken als spreker
Voormalig hockeyer en zelfstandig ondernemer

Geert-Jan Derikx was jarenlang een vaste waarde in de Nederlandse verdediging en speelde 203 interlands. Na zijn hockeycarrière toont hij zijn ondernemerschap door samen met zijn broer het bedrijf De Witte Pool te beginnen. Momenteel is Geert-Jan directeur bij Derikx Vastgoed B.V.
Inzetbaarheid

Geert-Jan Derikx was een sterke en snelle verdediger en daarnaast zelfstandig ondernemer. Hij geeft presentaties over ondernemen, samenwerken en persoonlijke ontwikkeling.
Biografie

De in ‘s-Hertogenbosch geboren (1980) Geert-Jan Derikx begon op zesjarige leeftijd met hockeyen op HC Den Bosch, omdat zijn oudere broer en vrienden uit de omgeving dezelfde sport beoefenden. Al snel bleek dat hij over bovengemiddeld talent beschikte. Hij doorliep alle vertegenwoordigende jeugdelftallen en kwam drie jaar uit voor Jong Oranje, waar hij ook nog eens aanvoerder was. In mei 2002 debuteerde Geert-Jan Derikx in Duitsland voor het Nederlands elftal in de wedstrijd tussen Olympisch kampioen Nederland en Wereldkampioen Duitsland. Jarenlang was Geert Jan een vaste waarde in de Nederlandse verdediging. In zijn carrière kwam Geert-Jan Derikx uit voor Klein Zwitserland, SCHC en Amsterdam. In 2010 en 2011 wordt Geert-Jan met Amsterdam Nederlands kampioen. Na zijn tweede kampioenschap stopte Geert-Jan met zijn hockeycarrière en richt hij zich op zijn maatschappelijke carrière. Zo begon hij samen met zijn broer het bedrijf De Witte Pool en was hij Sales Manager Benelux bij Primagaz. Op dit moment is Geert-Jan directeur bij Derikx Vastgoed B.V.

Geert-Jan Derikx boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Geert-Jan Derikx.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Geert-Jan Derikx, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Geert-Jan Derikx en de eventuele overige kosten om een optreden van Geert-Jan Derikx mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Geert-Jan Derikx.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Geert-Jan Derikx. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Geert-Jan Derikx checken, een gratis optie plaatsen op Geert-Jan Derikx en de boeking(en) van Geert-Jan Derikx voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Geert-Jan Derikx, BOEKINGSBUREAU Geert-Jan Derikx, BOEKINGSBURO Geert-Jan Derikx, ENTERTAINMENTBUREAU Geert-Jan Derikx, ENTERTAINMENTBURO Geert-Jan Derikx, ARTIESTENBUREAU Geert-Jan Derikx, BOEKINGSKANTOOR Geert-Jan Derikx, IMPRESARIAAT Geert-Jan Derikx, MUZIEKBURO Geert-Jan Derikx, MUZIEKBUREAU Geert-Jan Derikx, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Geert-Jan Derikx, ARTIESTENBOEKINGSBURO Geert-Jan Derikx, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Geert-Jan Derikx.

 

Offerte Geert-Jan Derikx aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag