Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Ferry Weertman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ferry Weertman boeken?

Ferry Weertman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ferry Weertman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ferry Weertman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ferry Weertman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ferry Weertman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ferry Weertman

Extra informatie Ferry Weertman

Ferry Weertman boeken als spreker
Olympisch Kampioen open water zwemmen

Ferry Weertman is Nederlands Kampioen zwemmen op de lange afstand. Hij maakt deel uit van de Nationale Selectie in Eindhoven, en traint onder leiding van Marcel Wouda. Op de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro behaald Ferry op de 10 km open water in een bloedstollende race de gouden medaille.
Inzetbaarheid

Ferry Weertman is beschikbaar voor het geven van clinics en interviews. Dankzij zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen weet hij u tijdens een clinic zo te motiveren dat u tot het uiterste gaat. Verder spreekt Ferry tijdens zijn presentatie op basis van interview over het maken van keuzes, het bepalen van je doel en het omgaan met tegenslagen.
Biografie

Ferry Weerman is op 27 juni 1992 geboren in Naarden. Vanaf zijn zesde jaar neemt Ferry al deel aan zwemwedstrijden, mede dankzij zijn oudere broer. Zijn eerste succes was in 2008, toen hij een medaille bemachtigde op het NK. In 2010 maakte Ferry de definitieve keuze om zich te gaan richten op het open water zwemmen. Ondertussen behaalde hij ook zijn VWO diploma. In 2011 mocht Ferry weer meedoen aan he EJK open water, en met succes! Hij won hier de bronzen medaille. Vanaf 2012 ging Ferry trainen bij het NTC en kreeg hij van NOC*NSF een B-status. Daarnaast studeert Ferry Informatiekunde aan de Open Universiteit. In 2013 behaalde Ferry zijn doel voor dat jaar: een zesde plaats op het WK Open Water. Dit succes leverde nog een extra voordeel op, NOC*NSF gaf hem de A-status. En ook in 2014 bleeft het succes niet uit. Een eerste plaats in de Grand Prix in Mexico op de 15 km en Europees Kampioen open water zwemmen in Berlijn. In 2015 prolongeerde Ferry zijn eerst plaats tijdens de Grand Prix op de 15 km in Mexico. Afgelopen zomer werd Ferry 2 maal 2e ben op het WK. Ferry werd namens de Europese zwembond LEN uitgeroepen tot beste openwaterzwemmer van 2015. Maar zijn absolute hoogtepunt haalt hij Tijdens een bloedstollende finale tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro behaald Ferry Weertman een gouden medaille.

Ferry Weertman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ferry Weertman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ferry Weertman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ferry Weertman en de eventuele overige kosten om een optreden van Ferry Weertman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ferry Weertman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ferry Weertman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ferry Weertman checken, een gratis optie plaatsen op Ferry Weertman en de boeking(en) van Ferry Weertman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ferry Weertman, BOEKINGSBUREAU Ferry Weertman, BOEKINGSBURO Ferry Weertman, ENTERTAINMENTBUREAU Ferry Weertman, ENTERTAINMENTBURO Ferry Weertman, ARTIESTENBUREAU Ferry Weertman, BOEKINGSKANTOOR Ferry Weertman, IMPRESARIAAT Ferry Weertman, MUZIEKBURO Ferry Weertman, MUZIEKBUREAU Ferry Weertman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ferry Weertman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ferry Weertman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ferry Weertman.

 

Offerte Ferry Weertman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag