Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bram Som boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bram Som boeken?

Bram Som boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bram Som.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bram Som.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bram Som ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bram Som plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bram Som

Extra informatie Bram Som

Bram Som boeken als spreker
Atleet

Het hoogtepunt van Bram’s carrière was het winnen van de Europese titel op de 800m in 2006. Tijdens zijn carrière liep hij wedstrijden op het hoogste niveau wat resulteerde in twee Olympische deelnames, zevende van de wereld (2010) en 11 nationale titels. Op dit moment brengt Bram zijn ervaring en kennis over op de jeugd bij AFC Ajax en is hij de meest gevraagde tempomaker voor de 800m bij de internationale baanwedstrijden. Daarnaast is hij de coach van enkele Afrikaanse topatleten.
Inzetbaarheid

Bram vertelt vol passie over 12 jaar topsport en wat de topsport hem heeft opgeleverd. Vallen en opstaan, grenzen verleggen en grenzen te hoog leggen. Tijdens een clinic laat Bram je met veel enthousiasme en vakmanschap voelen wat het is om topsporter te zijn en welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt.
Biografie

Als junior ontdekte Bram zijn talent voor de 800m en nam hij deel aan verschillende internationale toernooien. Zijn doorbrak kwam in 2000 toen hij zich als eerstejaars senior directe kwalificeerde voor de Spelen van Sydney. Een jaar later dook hij voor het eerst onder de magische grens van 1.44 tijdens de Golden League van Monaco. Tijdens de Spelen van Sydney in 2004 bereikte Bram de halve finale.

Bram’s grootste succes volgde in 2006 waar hij bij het EK de gouden medaille op de 800m wist te winnen. Vijf dagen na zijn Europese titel verbeterde hij het stokoude Nederlands record van Rob Druppers en zette het nieuwe record op 1.43,45.

In de jaren die volgden bereikte hij de finale van het WK in 2009 en de halve finale tijdens het WK van 2011. In 2012 was het grootste doel voor hem de Olympische Spelen. Hij legde de lat echter zo hoog dat hij in aanloop naar het seizoen zijn hamstring scheurt en de Spelen niet haalde.

Op dit moment is Bram de meest gevraagde tempomaker bij de Diamond League wedstrijden. Hij loodst vele topatleten op de middellange afstand naar recordtijden. Daarnaast is hij aan de slag gegaan als performance coach bij Ajax en coach hij verschillende Afrikaanse lopers, waaronder de zilveren medaille winnares op het WK atletiek 1500m Faith Kipyegon.

Afgelopen jaar was Bram één van de deelnemers aan het programma Expeditie Poolcirkel. Hij bereikte de finale maar wist daarin net niet te winnen.

Bram Som boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bram Som.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bram Som, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bram Som en de eventuele overige kosten om een optreden van Bram Som mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bram Som.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bram Som. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bram Som checken, een gratis optie plaatsen op Bram Som en de boeking(en) van Bram Som voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bram Som, BOEKINGSBUREAU Bram Som, BOEKINGSBURO Bram Som, ENTERTAINMENTBUREAU Bram Som, ENTERTAINMENTBURO Bram Som, ARTIESTENBUREAU Bram Som, BOEKINGSKANTOOR Bram Som, IMPRESARIAAT Bram Som, MUZIEKBURO Bram Som, MUZIEKBUREAU Bram Som, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bram Som, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bram Som, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bram Som.

 

Offerte Bram Som aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag