Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bart Veldkamp boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart Veldkamp boeken?

Bart Veldkamp boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart Veldkamp.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart Veldkamp.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart Veldkamp ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Veldkamp plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bart Veldkamp

Extra informatie Bart Veldkamp

Bart Veldkamp boeken als spreker
Olympisch Kampioen en voormalig schaatscoach van team Stressless

Bart Veldkamp was een opmerkelijke schaatser. Naast zijn geweldige prestaties waren zijn opmerkelijke keuzes en uitspraken hier mede de oorzaak van. Zo won hij op de Olympische Spelen goud als Nederlander en brons als Belg.
Inzetbaarheid

Bart Veldkamp ontwapend met zijn aanstekelijke enthousiasme, zijn charisma en brede interesse. Hij presenteert over motivatie, samenwerken, zelfstandig ondernemen en coaching op basis van zijn ervaringen in de schaatswereld en het bedrijfsleven.
Biografie

Bart Veldkamp is van origine een marathonschaatser. Nadat hij eind jaren ’80 de eerste Wereldkampioen was geworden maakte hij de overstap naar het langebaan schaatsen. Bart Veldkamp was in zijn eerste jaren al meteen zeer succesvol op de lange afstanden. Zo behaalde hij een historisch gouden medaille op de Olympische Spelen in Albertville, 1992. Tijdens de 10 kilometer wist hij de onverslaanbaar geachte Johan Olav Koss met miniem verschil te kloppen. Veel bekendheid dankt Bart Veldkamp aan zijn overstap naar België. Vanaf 1996 kwam hij voor België uit tijdens de internationale toernooien. Zo was Bart Veldkamp de eerste ‘Belg’ die bij de Winterspelen een medaille haalde (brons in 1998). In 2006 schaatste Bart Veldkamp zijn vijfde en laatste Olympische Spelen. Na zijn actieve carrière is hij actief gebleven in de schaatswereld. Bart Veldkamp was analist bij de NOS tijdens grote toernooien en presenteerde het programma ‘Kluners uit Kenia’. Daarna was hij coach van de Amerikaanse schaatsploeg waar hij ondermeer Shani Davis en Chad Hedrick onder zijn hoede had. Van 2010 tot 2012 was Bart assistent-coach van Gerard Kemkers bij de TVM schaatsploeg waar hij met toppers zoals Ireen Wüst en Sven Kramer trainde. Op dit moment zet Bart een Nederlands-Belgisch team op waar langebaanschaatser Bart Swings bij is aangesloten.In 2013 richt hij zijn eigen Belgische schaatsploeg Team Stressless waar hij onder andere coach is van schaatser Bart Swings en Jan Blokhuijsen. Dit team houd op met bestaan in april 2016 omdat de sponsor zich terug trekt.

Bart Veldkamp boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart Veldkamp.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart Veldkamp, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart Veldkamp en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart Veldkamp mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart Veldkamp.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart Veldkamp. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart Veldkamp checken, een gratis optie plaatsen op Bart Veldkamp en de boeking(en) van Bart Veldkamp voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart Veldkamp, BOEKINGSBUREAU Bart Veldkamp, BOEKINGSBURO Bart Veldkamp, ENTERTAINMENTBUREAU Bart Veldkamp, ENTERTAINMENTBURO Bart Veldkamp, ARTIESTENBUREAU Bart Veldkamp, BOEKINGSKANTOOR Bart Veldkamp, IMPRESARIAAT Bart Veldkamp, MUZIEKBURO Bart Veldkamp, MUZIEKBUREAU Bart Veldkamp, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart Veldkamp, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart Veldkamp, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart Veldkamp.

 

Offerte Bart Veldkamp aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag