Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Gerco Schröder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerco Schröder boeken?

Gerco Schröder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerco Schröder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerco Schröder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerco Schröder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerco Schröder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gerco Schröder

Extra informatie Gerco Schröder

Gerco Schröder boeken als spreker
Springruiter

Nederlandse springruiter Gerco Schröder is zeer succesvol. Hij werd drie keer Nederlands kampioen, behaalde een wereldbeker en twee zilveren medailles op de Olympische Spelen van 2012 in Londen.
Inzetbaarheid

Gerco Schröder is beschikbaar voor het geven van een presentatie op basis van interview over thema’s als leiderschap, samenwerken en vitaliteit. Hierbij maakt hij een link naar het samenwerken met zijn paard. Verder is hij inzetbaar voor het geven van paardrijdclinics.
Biografie

Gerco Schröder komt uit een echte paardrijdfamilie en komt uit Tubbergen. Vanaf zijn jonge jaren was hij samen met zijn broers Ben en Wim verknocht aan het paardrijden. Gerco behaalde zijn eerste internationale succes in 1996, toen hij Europees kampioen werd. Zijn eerste prijzen bij de senioren behaalde hij in 2006 in Amsterdam en in 2007 in Twente. Op de Wereldruiterspelen van 2014 werd Gerco samen met Maikel van Vleuten, Jeroen Dubbeldam en Jur Vrieling eerste en behaalde hiermee een gouden medaille.

Het doel van Gerco is om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Gerco Schröder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerco Schröder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerco Schröder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerco Schröder en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerco Schröder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerco Schröder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerco Schröder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerco Schröder checken, een gratis optie plaatsen op Gerco Schröder en de boeking(en) van Gerco Schröder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerco Schröder, BOEKINGSBUREAU Gerco Schröder, BOEKINGSBURO Gerco Schröder, ENTERTAINMENTBUREAU Gerco Schröder, ENTERTAINMENTBURO Gerco Schröder, ARTIESTENBUREAU Gerco Schröder, BOEKINGSKANTOOR Gerco Schröder, IMPRESARIAAT Gerco Schröder, MUZIEKBURO Gerco Schröder, MUZIEKBUREAU Gerco Schröder, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerco Schröder, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerco Schröder, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerco Schröder.

Offerte Gerco Schröder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag