Eigenschappen Roland Scholten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Roland Scholten boeken?

Roland Scholten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Roland Scholten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Roland Scholten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Roland Scholten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Roland Scholten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Roland Scholten

Extra informatie Roland Scholten

Roland Scholten boeken als spreker
Voormalig darter en tv-analist

Roland Scholten hoort bij de elite van de Nederlandse Dart wereld. De Hagenees maakte zijn tv-debuut in 1992 en een jaar later werd The Flying Dutchman al winnaar van de World Cup Darts. In 1997 werd hij samen met Raymond van Barneveld winnaar van het koppeltoernooi van het PDC wereldkampioenschap. In 2005 en 2006 speelde de Nederlander mee in de Premier League Darts. Op dit moment is Roland nog regelmatig te zien als analist bij RTL Darts en geeft hij workshops en trainingen.
Inzetbaarheid

Roland Scholten is ervaren in het geven van workshops, clinics en presentaties waarin de onderwerpen als teambuilding en presteren onder druk centraal staan. Hij laat op een creatieve en interactieve manier zien wat de overeenkomsten zijn tussen presteren op topniveau in de sport en presteren binnen het bedrijfsleven.
Biografie

Roland is sinds 1990 actief in het professionele dartcircuit en maakte in 1992 zijn tv-debuut. Sindsdien heeft hij meerdere toernooien op zijn naam geschreven zoals: World Cup Darts, Britisch Open, Ireland Open classic, Budweiser UK Open en de Thialf Darts Open. Daarnaast heeft Scholten in 2005 en 2006 heeft Roland deelgenomen aan The Premier League Darts waar hij één keer de halve finale en één keer de finale wist te bereiken. Verder wist hij één nine-darter te gooien in The Golden Harvest North American Cup. De laatste jaren is Roland regelmatig te zien bij het programma RTL Darts waar hij deelneemt aan de voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden.

Roland Scholten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Roland Scholten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Roland Scholten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Roland Scholten en de eventuele overige kosten om een optreden van Roland Scholten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Roland Scholten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Roland Scholten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Roland Scholten checken, een gratis optie plaatsen op Roland Scholten en de boeking(en) van Roland Scholten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Roland Scholten, BOEKINGSBUREAU Roland Scholten, BOEKINGSBURO Roland Scholten, ENTERTAINMENTBUREAU Roland Scholten, ENTERTAINMENTBURO Roland Scholten, ARTIESTENBUREAU Roland Scholten, BOEKINGSKANTOOR Roland Scholten, IMPRESARIAAT Roland Scholten, MUZIEKBURO Roland Scholten, MUZIEKBUREAU Roland Scholten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Roland Scholten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Roland Scholten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Roland Scholten.

 

Offerte Roland Scholten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag