Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Steven Rooks boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Steven Rooks boeken?

Steven Rooks boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Steven Rooks.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Steven Rooks.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Steven Rooks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Steven Rooks plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Steven Rooks

Extra informatie Steven Rooks

Steven Rooks boeken als spreker
Voormalig wielrenner

Steven Rooks is een van de beste klimmers uit de Nederlandse geschiedenis. Hij won vele klassiekers en kampioenschappen, maar was ook een begenadigd ronderenner.
Inzetbaarheid

Steven Rooks geeft inspirerende presentaties over succesvol samenwerken, de top bereiken, presteren en omgaan met tegenslagen. Daarnaast is Steven een perfecte instructeur tijdens wieler- en mountainbikeclinics.
Biografie

Waar veel wielrenners er enkele jaren over doen om de top te bereiken had Steven Rooks er maar twee jaar voor nodig. Al in zijn tweede jaar als wielerprofessional won hij in 1983 de klassieker Luik-Bastenaken-Luik. Door deze overwinning in de zware voorjaarsklassieker werd van Steven Rooks in de jaren daarna veel verwacht. Verwachtingen die hij met name in 1988, toen hij voor de succesvolle PDM ploeg reed, volledig inloste. In dat jaar streed hij met de Spanjaard Peter Delgado om de eindoverwinning in de Tour de France. Uiteindelijk werd hij net aan tweede, maar won hij wel de etappe naar Alpe d’Huez, het bergklassement (bolletjestrui) en het combinatieklassement. Voor zijn prestaties in 1988 werd hij gekozen tot Sportman van het Jaar. Enkele jaren daarvoor schreef hij ook al de enige Nederlandse klassieker, de Amstel Gold Race, op zijn naam. Steven Rooks beëindigde zijn carrière in 1995, toen hij voor het Nederlandse TVM reed. Na zijn carrière is Steven actief in de wielerwereld gebleven zo is hij drie jaar co-commentator geweest voor de NOS bij wielerwedstrijden, was hij ploegleider van TVM, koersdirecteur van de Ronde van Noord-Holland, columnist voor het AD en directeur Sportif van de dameswielerploeg Boels Dolmans Cylcling Team.

Steven Rooks boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Steven Rooks.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Steven Rooks, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Steven Rooks en de eventuele overige kosten om een optreden van Steven Rooks mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Steven Rooks.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Steven Rooks. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Steven Rooks checken, een gratis optie plaatsen op Steven Rooks en de boeking(en) van Steven Rooks voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Steven Rooks, BOEKINGSBUREAU Steven Rooks, BOEKINGSBURO Steven Rooks, ENTERTAINMENTBUREAU Steven Rooks, ENTERTAINMENTBURO Steven Rooks, ARTIESTENBUREAU Steven Rooks, BOEKINGSKANTOOR Steven Rooks, IMPRESARIAAT Steven Rooks, MUZIEKBURO Steven Rooks, MUZIEKBUREAU Steven Rooks, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Steven Rooks, ARTIESTENBOEKINGSBURO Steven Rooks, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Steven Rooks.

 

Offerte Steven Rooks aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag