Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Aad de Mos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Aad de Mos boeken?

Aad de Mos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aad de Mos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aad de Mos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aad de Mos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aad de Mos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Aad de Mos

Extra informatie Aad de Mos

Aad de Mos boeken als spreker
Voormalig trainer en analist

Aad de Mos behaalde vele successen als voetbalcoach. De in Den Haag geboren Aad de Mos was trainer van onder andere Ajax, PSV, Anderlecht en KV Mechelen. Met deze ploegen won hij in de jaren ’80 meerdere prijzen. Zo werd hij drie keer kampioen van Nederland, twee keer van België en won hij de Europa cup II. Door de vele prijzen werd hij gekscherend ‘Aad Resultaat’ genoemd. De Mos heeft samengewerkt met grote namen als: Cruijff, Rijkaard, Nilis, Ronaldo, Van Basten en Koeman.
Inzetbaarheid

Als voormalig voetbalcoach spreekt Aad de Mos graag over de manier waarop je doelen kunt bereiken en hoe je jezelf moet blijven inzetten om deze doelen te behalen. De Hagenaar weet tijdens zijn presentaties goede anekdotes te geven van zijn tijd als trainer. Verder vindt hij het belangrijk dat je vitaal bent, daarom is hij naast zijn werk als voetbalanalist actief met sport bezig en spreekt hij hier graag over.
Biografie

Als actieve voetballer startte Aad de Most met profvoetbal bij toen nog FC Den Haag. Hier speelde hij niet al te lang om daarna amateurspeler geworden. Zijn carrière heeft hij echter wel afgesloten bij een profclub, namelijk Excelsior.

De grootste successen behaalde tijdens zijn tijd als coach. Hij is begonnen als trainer van amateurclub RVC, maar toen hij de kans kreeg om jeugdtrainer van Ajax te worden twijfelde hij geen moment en maakte deze stap. Een jaar later, toen Leo Beenakker vertrok bij de Amsterdamse club was het aan de Mos de taak om als interim-coach te fungeren. Deze taak volbracht hij naar tevredenheid van het bestuur, waardoor hij na een jaar als assistent werd aangesteld als vaste hoofdcoach. De succescoach sleepte in zijn eerste twee jaar tweemaal de beker en eveneens twee keer het kampioenschap binnen.

Nadat hij in 1985 ontslagen werd doordat er geen klik was met de spelersgroep, ging hij zijn heil zoeken in België bij KV Mechelen. Met de roodgele formatie haalt hij ook in België de beker en het kampioenschap binnen. De Mos presteerde het hier zelfs om de Europa cup II en de supercup te winnen. Zijn goede prestaties zet hij voort bij Anderlecht, hier komt hij in de finale van de Europa cup II en word hij opnieuw kampioen van België. De Mos staat er in deze jaren vooral om bekend dat hij risico’s durft te nemen door bijvoorbeeld vroeg te wisselen. Zo werden spelers vaak in de eerste helft al van het veld gehaald door slechte prestaties of tactische wijzigingen.

Na zijn tijd als trainer is Aad de Mos nog vaak te bewonderen als voetbalanalist bij verschillende programma’s. Hierin heeft hij een duidelijke mening over het voetbal van nu. Hij geeft in deze programma’s met anekdotes het verschil tussen het voetbal vroeger en het hedendaagse voetbal.

Aad de Mos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aad de Mos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aad de Mos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aad de Mos en de eventuele overige kosten om een optreden van Aad de Mos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aad de Mos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aad de Mos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aad de Mos checken, een gratis optie plaatsen op Aad de Mos en de boeking(en) van Aad de Mos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aad de Mos, BOEKINGSBUREAU Aad de Mos, BOEKINGSBURO Aad de Mos, ENTERTAINMENTBUREAU Aad de Mos, ENTERTAINMENTBURO Aad de Mos, ARTIESTENBUREAU Aad de Mos, BOEKINGSKANTOOR Aad de Mos, IMPRESARIAAT Aad de Mos, MUZIEKBURO Aad de Mos, MUZIEKBUREAU Aad de Mos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aad de Mos, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aad de Mos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aad de Mos.

Offerte Aad de Mos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag