Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Danny Nelissen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Danny Nelissen boeken?

Danny Nelissen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Nelissen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Nelissen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Nelissen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Nelissen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Nelissen

Extra informatie Danny Nelissen

Danny Nelissen boeken als spreker
Voormalig wielrenner

De Wereldkampioen wielrennen van 1995 is tegenwoordig onder andere analist bij de NOS. Daarnaast is hij werkzaam als marketing en communicatie manager. Danny Nelissen moest in 1998 vanwege fysieke ongemakken de wielersport vaarwel zeggen.
Inzetbaarheid

Danny Nelissen presenteert met enthousiasme over thema’s als samenwerken, leiderschap, marketing, communicatie en recht. Daarnaast is hij een ervaren dagvoorzitter. Door zijn brede interesse kan hij over diverse onderwerpen presenteren.
Biografie

Wielrennen en de familie Nelissen gaan al enkele generaties samen. De opa van Danny Nelissen was voor de Eerste Wereldoorlog wielrenner en ontmoette bij de wielerbaan zijn latere oma. Zijn oom Jean Nelissen was een gelauwerde wielerjournalist en commentator. Zo geschiedde het dat Danny Nelissen op 10-jarige leeftijd zijn eerste koers reed. Acht jaar na zijn debuut tekende Danny Nelissen zijn eerste profcontract. Dit was bij de destijds grootste wielerploeg PDM. Danny maakte zijn debuut in een profcriterium en prompt won hij zijn eerste race, een klimtijdrit. In 1992 stapte hij over naar de TVM wielerploeg, maar vanwege hartritmestoornissen stond hij noodgedwongen lang aan de kant. De comeback van Danny Nelissen was echter indrukwekkend. Hij werd Nederlands kampioen, won Olympia’s Toer en behaalde zijn grootste succes, de Wereldtitel op de weg voor amateurs. Na dit succes ging hij in 1996 voor de nieuwe opgerichte Rabobank Wielerploeg rijden. In de Tour de France van dat jaar droeg hij enkele dagen de bolletjestrui. In 1998 sloeg het noodlot toe. Danny kreeg weer last van zijn hart, waardoor hij zijn wielercarrière moest beëindigen. Na zijn wielercarrière ging Danny Nelissen journalistiek studeren. Voor de zender Eurosport werd hij gevraagd om verslag te doen van de Tour de France. Tegenwoordig is hij niet alleen verantwoordelijk voor het commentaar, maar is hij verantwoordelijk voor de productie van de Nederlandse taalversie. Daarnaast voltooide hij zijn studie Commerciële Economie en studeert hij op dit moment Rechten. In 2013 verlaat Danny Nelissen de zender Eurosport.

Danny Nelissen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Nelissen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Nelissen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Nelissen en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Nelissen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Nelissen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Nelissen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Nelissen checken, een gratis optie plaatsen op Danny Nelissen en de boeking(en) van Danny Nelissen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Nelissen, BOEKINGSBUREAU Danny Nelissen, BOEKINGSBURO Danny Nelissen, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Nelissen, ENTERTAINMENTBURO Danny Nelissen, ARTIESTENBUREAU Danny Nelissen, BOEKINGSKANTOOR Danny Nelissen, IMPRESARIAAT Danny Nelissen, MUZIEKBURO Danny Nelissen, MUZIEKBUREAU Danny Nelissen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Nelissen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Nelissen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Nelissen.

 

Offerte Danny Nelissen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag