Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Floris Evers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Floris Evers boeken?

Floris Evers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Floris Evers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Floris Evers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Floris Evers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Floris Evers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Floris Evers

Extra informatie Floris Evers

Floris Evers boeken als spreker
Voormalig hockeyer en consultant

Floris Evers heeft een opmerkelijke carrière met hoogtepunten afgewisseld door tegenslagen. Zo behaalde Floris Evers in 2004 in Athene een zilveren medaille maar werd hij gepasseerd voor Beijing 2008. Zijn hoogtepunt komt echter in Londen 2012 waar hij als captain zilver verovert.

Inzetbaarheid

Floris Evers vertaalt in zijn presentaties gebeurtenissen uit de sport te vertalen naar het bedrijfsleven. Hij doet dit op een grappige en bijzondere wijze. Hij schudt de mensen letterlijk wakker en krijg ze in beweging. Thema’s waarover hij presenteert zijn samenwerken, doorzettingsvermogen, ontwikkeling en strategie.
Biografie

Floris Evers was vanaf zijn 18e onderdeel van het Nederlands hockeyteam. Op tienjarige leeftijd nam hij met tranen in zijn ogen afscheid van het voetbal en jaren later bleek dit geen ongelukkige keuze. Hockey is een ware passie voor hem geworden. Floris Evers speelde voor verschillende clubs. In de hoofdklasse was hij op jonge leeftijd aanvoerder van SCHC en met deze club haalde hij ook voor het eerst in de geschiedenis van de club de play-offs. In Athene haalde hij met Nederland de finale die later verloren werd van Australië. In 2008 komt het als een verrassing als hij niet wordt opgeroepen voor de Olympische Spelen van Beijing. Deze teleurstelling zet Floris om in een positieve ervaring en in Londen 2012 is Floris weer terug bij het Nederlands elftal. Deze keer als captain van het Nederlandse vlaggenschip. Nederland heeft een rumoerige aanloop naar de Spelen en haalt dan ook tegen de verwachting in de finale. Hierin is Duitsland uiteindelijk met 2-1 te sterk. Floris heeft plezier in het leven en zijn sport en draagt dat gevoel sinds afgelopen jaar ook over op kinderen via zijn eigen hockeykampen. Op de FEHE (Floris Evers Hockey Experience) kampen enthousiasmeert hij steeds meer kinderen om te gaan en blijven hockeyen. In de zomer van 2014 op De Parade en in mei 2015 in De Kleine Komedie was hij te zien in het theaterprogramma ‘Sportmonologen’ waarbij hij in vijftien minuten zijn persoonlijke verhaal vertelde. In mei 2015 speelde Floris zijn laatste wedstrijd voor hockeyclub Amsterdam. Tegenwoordig werkt Floris als consultant in Leadership en Organization bij het bedrijf Peak4.

Floris Evers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Floris Evers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Floris Evers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Floris Evers en de eventuele overige kosten om een optreden van Floris Evers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Floris Evers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Floris Evers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Floris Evers checken, een gratis optie plaatsen op Floris Evers en de boeking(en) van Floris Evers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Floris Evers, BOEKINGSBUREAU Floris Evers, BOEKINGSBURO Floris Evers, ENTERTAINMENTBUREAU Floris Evers, ENTERTAINMENTBURO Floris Evers, ARTIESTENBUREAU Floris Evers, BOEKINGSKANTOOR Floris Evers, IMPRESARIAAT Floris Evers, MUZIEKBURO Floris Evers, MUZIEKBUREAU Floris Evers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Floris Evers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Floris Evers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Floris Evers.

 

Offerte Floris Evers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag