Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Hans Nieuwenburg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hans Nieuwenburg boeken?

Hans Nieuwenburg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans Nieuwenburg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hans Nieuwenburg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hans Nieuwenburg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Nieuwenburg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hans Nieuwenburg

Extra informatie Hans Nieuwenburg

Hans Nieuwenburg boeken als spreker
Assistent bondscoach waterpolomannen

Met zijn presentatie ‘Volg je droom’ vertelt oud-waterpolo-international en tweevoudig Olympiër Hans Nieuwenburg waarom hij met Robin van Galen en het Nederlands mannenwaterpoloteam aan een reis begon richting de Olympische Spelen in Rio 2016, waarvoor ze zich op een haar na niet hebben gekwalificeerd. Een verhaal over doelen stellen, focus, teamwork, vallen, opstaan en weer doorgaan. Hans vertelt met humor, zelfspot en passie, ondersteund door mooie beelden van verschillende sporten.
Inzetbaarheid

‘Volg je droom’ – een minicursus omgaan met tegenslag – is bij uitstek geschikt als aftrap, intermezzo of afsluiting van een personeelsactiviteit of een zakelijke bijeenkomst met klanten/relaties. Maar ook voor een trainingsdag voor uw medewerkers, management- of directieteam of als luchtig onderdeel van een seminar of congres. Na deze presentatie zult u ongetwijfeld geïnspireerd raken om – zowel in uw werk als privéleven – uw eigen dromen proberen te realiseren. Ook is Hans inzetbaar voor het geven van clinics.
Biografie

Toen Hans Nieuwenburg acht jaar was droomde hij ervan ooit een keer Olympisch kampioen waterpolo te worden. De geboren Koudekerker kwam behoorlijk ver en bereikte ook daadwerkelijk twee keer de Olympische Spelen. Maar na de 10e plaats in Atlanta in 1996 beëindigde Hans zijn interlandcarrière. Hij was jaloers op de volleybalmannen en voelde zich jarenlang een ‘loser’ omdat hij géén goud had gewonnen… Dat gevoel raakte hij pas twaalf jaar later kwijt in Peking. Toen was hij er als persvoorlichter van het Nederlands Olympisch Team getuige van hoe ‘zijn’ waterpolodames lieten zien dat dromen wel degelijk uit kunnen komen. Sindsdien is Hans een man met een missie. Hij gelooft er heilig in dat ook de Nederlandse waterpoloheren een keer Olympisch goud kunnen winnen en wil daar samen met Robin van Galen, coach van de gouden vrouwen in 2008, een fundament voor leggen. Hans droomt inmiddels van een dubbele gouden medaille, voor zowel de waterpolodames als –heren in 2028. Bij voorkeur bij de Olympische Spelen in eigen land. Want daar gelooft hij óók nog steeds in! Of anders wel in 2032 of 2036…

Met zijn eigen businessplan ‘de 5 ringen’ als leidraad, vertaalt Hans metaforen van de topsport en de reis van het Nederlands waterpoloteam op weg naar de Spelen van Tokio 2020 spelenderwijs naar het bedrijfsleven, het onderwijs, de wetenschap, de overheid of andere sectoren.

Hans Nieuwenburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hans Nieuwenburg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hans Nieuwenburg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hans Nieuwenburg en de eventuele overige kosten om een optreden van Hans Nieuwenburg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hans Nieuwenburg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hans Nieuwenburg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hans Nieuwenburg checken, een gratis optie plaatsen op Hans Nieuwenburg en de boeking(en) van Hans Nieuwenburg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hans Nieuwenburg, BOEKINGSBUREAU Hans Nieuwenburg, BOEKINGSBURO Hans Nieuwenburg, ENTERTAINMENTBUREAU Hans Nieuwenburg, ENTERTAINMENTBURO Hans Nieuwenburg, ARTIESTENBUREAU Hans Nieuwenburg, BOEKINGSKANTOOR Hans Nieuwenburg, IMPRESARIAAT Hans Nieuwenburg, MUZIEKBURO Hans Nieuwenburg, MUZIEKBUREAU Hans Nieuwenburg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hans Nieuwenburg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hans Nieuwenburg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hans Nieuwenburg.

 

Offerte Hans Nieuwenburg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag