Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Barbara de Loor boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Barbara de Loor boeken?

Barbara de Loor boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Barbara de Loor.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Barbara de Loor.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Barbara de Loor ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barbara de Loor plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Barbara de Loor

Extra informatie Barbara de Loor

Barbara de Loor boeken als spreker
Wereldkampioene schaatsen

Barbara de Loor heeft mede door haar inzet veel bereikt in haar carrière. Geen natuurtalent, wel een grote wil om te winnen. In 2005 werd ze Wereld kampioen op de 1.000 meter. Na haar schaatscarrière heeft Barbara verschillende tv-programma’s gepresenteerd.
Inzetbaarheid

Barbara de Loor presenteert over motivatie, omgaan met tegenslagen, presteren en vitaliteit. Ook geeft ze schaatsclinics, workouts en is inzetbaar als moderator.
Biografie

Barbara de Loor heeft tijdens haar schaatscarrière continu aan de top gestaan. Direct na haar overstap van Jong Oranje naar de Kernploeg was zij succesvol. Zo werd ze onder andere derde op de EK Allround en greep ze net naast het podium tijdens de Olympische Spelen in Nagano 1998. Gaandeweg haar carrière specialiseerde ze zich op de middellange afstanden. Dat pakte goed uit, want in de laatste jaren van haar schaatsloopbaan werd Barbara de Loor in 2005 Wereldkampioen op de 1.000 meter. Onder barre omstandigheden in het Duitse Inzell wist ze de hele wereldtop te verslaan. Na haar actieve carrière werd Barbara de Loor gevraagd mee te doen aan het programma ‘Dancing with the Stars’. Met dezelfde passie en doorzettingsvermogen als bij het schaatsen won ze de finale. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan diverse televisie-programma’s, heeft ze een goede doelen-programma gepresenteerd en was een van de coaches bij het programma ‘De Afvallers (met Sterren)’. Barbara de Loor staat bekend om haar haar positieve instelling en gezonde levensstijl.

Barbara de Loor boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Barbara de Loor.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Barbara de Loor, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Barbara de Loor en de eventuele overige kosten om een optreden van Barbara de Loor mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Barbara de Loor.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Barbara de Loor. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Barbara de Loor checken, een gratis optie plaatsen op Barbara de Loor en de boeking(en) van Barbara de Loor voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Barbara de Loor, BOEKINGSBUREAU Barbara de Loor, BOEKINGSBURO Barbara de Loor, ENTERTAINMENTBUREAU Barbara de Loor, ENTERTAINMENTBURO Barbara de Loor, ARTIESTENBUREAU Barbara de Loor, BOEKINGSKANTOOR Barbara de Loor, IMPRESARIAAT Barbara de Loor, MUZIEKBURO Barbara de Loor, MUZIEKBUREAU Barbara de Loor, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Barbara de Loor, ARTIESTENBOEKINGSBURO Barbara de Loor, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Barbara de Loor.

 

Offerte Barbara de Loor aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag