Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Simon Kuper boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Simon Kuper boeken?

Simon Kuper boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Simon Kuper.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Simon Kuper.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Simon Kuper ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Simon Kuper plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Simon Kuper

Extra informatie Simon Kuper

Simon Kuper boeken als spreker
Auteur en journalist

Simon Kuper schrijft onder andere voor The Financial Times, De Pers en Hard Gras over het belang van sport in politiek, economisch en cultureel perspectief. Daarnaast kwam in 2009 de internationale bestseller ’Dure Spitsen Scoren Niet’ van zijn hand.
Inzetbaarheid

Simon Kuper is inzetbaar voor presentaties over de impact van sport wereldwijd. Daarnaast kan hij met zijn jarenlange ervaring in de journalistiek geweldige anekdotes vertellen over sport en cultuur.
Biografie

Simon Kuper is geboren in Oeganda, heeft op school gezeten in Nederland en vervolgens gestudeerd in Engeland, Duitsland en Amerika: o.a. aan Oxford en Harvard University. Al jong begon hij met schrijven, hij schreef onder meer voor de New York Times, de Britse kranten The Times, The Observer en de Duitse krant Die Welt. In Nederland schrijft hij voor Hard Gras en De Pers. Verder schrijft Kuper momenteel voor The Financial Times en andere internationale bladen over het belang van sport in politiek, economisch en cultureel perspectief. In ons land is hij vooral bekend geworden door zijn bekroonde boeken over voetbal, zo schreef Kuper: ’Voetbal is Oorlog’ en ’Dure spitsen scoren niet’. In dit laatste boek beantwoordt hij vragen als: Waarom kopen topclubs steeds de verkeerde spelers? Brengt een dure speler met een grote naam doorgaans zijn geld op? Cijfermatig onderbouwd zet hij zijn vraagtekens bij het gemiddelde transferbeleid en de professionaliteit van het management van clubs. Naast schrijven, presenteert Kuper enthousiast over het belang van (top)sport, over Zuid-Afrika als gastland van het afgelopen WK Voetbal en het succes van teams & organisaties. Daarnaast is Kuper (ervarings)deskundige over Zuid-Afrika. Hij heeft er een familieachtergrond en heeft talloze privé- en journalistieke reizen naar het land gemaakt. Zo schreef hij een speciaal nummer voor het blad Hard Gras over Zuid-Afrika.

Simon Kuper boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Simon Kuper.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Simon Kuper, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Simon Kuper en de eventuele overige kosten om een optreden van Simon Kuper mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Simon Kuper.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Simon Kuper. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Simon Kuper checken, een gratis optie plaatsen op Simon Kuper en de boeking(en) van Simon Kuper voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Simon Kuper, BOEKINGSBUREAU Simon Kuper, BOEKINGSBURO Simon Kuper, ENTERTAINMENTBUREAU Simon Kuper, ENTERTAINMENTBURO Simon Kuper, ARTIESTENBUREAU Simon Kuper, BOEKINGSKANTOOR Simon Kuper, IMPRESARIAAT Simon Kuper, MUZIEKBURO Simon Kuper, MUZIEKBUREAU Simon Kuper, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Simon Kuper, ARTIESTENBOEKINGSBURO Simon Kuper, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Simon Kuper.

 

Offerte Simon Kuper aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag