Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bert van Marwijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bert van Marwijk boeken?

Bert van Marwijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert van Marwijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bert van Marwijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bert van Marwijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bert van Marwijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bert van Marwijk

Extra informatie Bert van Marwijk

Bert van Marwijk boeken als spreker
Voormalig Bondscoach Nederlands Elftal

Bert van Marwijk is een integere, open en eerlijke coach. Na successen bij o.a. Feyenoord bereikte hij met het Nederlands Elftal tegen de verwachting in de finale van het WK in Zuid-Afrika.
Inzetbaarheid

Bert van Marwijk vertelt in zijn presentatie over doorzettingsvermogen, groepsprocessen en het managen van een team. Enthousiast en op sympathieke wijze vertelt hij over zijn ervaringen als speler en coach. Met name het WK van 2010 komt daarin uitgebreid aan bod. Op dit moment is hij bondscoach van Saudi-Arabië
Biografie

Voetbal stond al op jonge leeftijd centraal in het leven van Bert van Marwijk. De in Deventer geboren Bert van Marwijk speelde al op 17 jarige leeftijd in de eredivisie. Achtereenvolgens speelde hij voor Go Ahead Eagles, AZ, MVV en Fortuna Sittard. In 1988 besloot Bert van Marwijk zijn carrière als profvoetballer te beëindigen en zich te richten op een carrière als trainer. Al tijdens zijn eigen voetbal carrière was Bert van Marwijk actief als jeugdtrainer. Na zijn carrière was het voor hem dan ook een makkelijke keus om zich volledig op het trainerschap te gaan richten. Als coach bereikte hij met Fortuna Sittard de finale van de Amstel Cup en met Feyenoord wist hij in 2002 de EUFA-Cup te winnen. In het seizoen 2007/2008 keerde Bert van Marwijk weer terug bij Feyenoord. Een terugkeer van korte duur. Bert van Marwijk werd namelijk na het EK voetbal in 2008 gepresenteerd als nieuwe bondscoach. Hij volgde Marco van Basten na het EK op. Zijn eerste doel was het WK voetbal in 2010. Een toernooi waar hij het team doelgericht na 32 jaar weer naar een WK finale leidde. In de finale werd nipt van Spanje verloren in de verlenging. Bert van Marwijk heeft in het recente verleden bewezen dat hij, onder druk, goede resultaten kan neerzetten met zijn team. Feyenoord leidde hij naar de winst in de UEFA Cup en het Nederlands Elftal naar de WK finale. Als bondscoach ervaart hij hoe het is om met louter topspelers te werken, die hij bovendien niet dagelijks ziet. Na het teleurstellende EK van 2012 besluit Bert om niet verder te gaan als bondscoach van Oranje. Daarna is Bert van Marwijk trainer geweest bij HSV Hamburg. Op dit moment is hij bondscoach van Saudi-Arabië. Daarnaast is Bert van Marwijk panellid/analist bij Studio Voetbal.

Bert van Marwijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bert van Marwijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bert van Marwijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bert van Marwijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Bert van Marwijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bert van Marwijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bert van Marwijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bert van Marwijk checken, een gratis optie plaatsen op Bert van Marwijk en de boeking(en) van Bert van Marwijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bert van Marwijk, BOEKINGSBUREAU Bert van Marwijk, BOEKINGSBURO Bert van Marwijk, ENTERTAINMENTBUREAU Bert van Marwijk, ENTERTAINMENTBURO Bert van Marwijk, ARTIESTENBUREAU Bert van Marwijk, BOEKINGSKANTOOR Bert van Marwijk, IMPRESARIAAT Bert van Marwijk, MUZIEKBURO Bert van Marwijk, MUZIEKBUREAU Bert van Marwijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bert van Marwijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bert van Marwijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bert van Marwijk.

 

Offerte Bert van Marwijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag