Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bert Goedkoop boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bert Goedkoop boeken?

Bert Goedkoop boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert Goedkoop.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bert Goedkoop.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bert Goedkoop ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bert Goedkoop plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bert Goedkoop

Extra informatie Bert Goedkoop

Bert Goedkoop boeken als spreker
Technisch directeur NEVOBO

Tijdens zijn eigen volleybal carrière domineerde Bert Goedkoop met Martinus jarenlang de Nederlandse competitie. Daarnaast speelde hij tijdens zijn loopbaan ruim 200 wedstrijden in het Nederlands team.
Inzetbaarheid

Bert Goedkoop is beschikbaar voor presentaties en clinics. In zijn presentaties spreekt Bert over presteren, talentontwikkeling, teambuilding en coaching.
Biografie

Bert Goedkoop is al ruim dertig jaar betrokken in het internationale volleybal. Zijn actieve carrière startte eind jaren ’70. Bert Goedkoop domineerde met het oppermachtige Brother Martinus jarenlang de Nederlandse competitie. Zes keer werd hij met Martinus Nederlands kampioen en maar liefst vijf keer behaalde hij een Europacup finale. Zijn loopbaan in het Nederlands team bestaat uit ruim 200 wedstrijden. Begin jaren ’90 besloot Bert Goedkoop zich toe te leggen op coaching. De ervaring die hij vanuit het topvolleybal als speler had wilde hij gebruiken in zijn rol als coach. Als succesvol clubcoach bij Maaseik (winnaar van het kampioenschap en de beker in België) stapte hij over naar het bondscoachschap. Tot 1998 was Bert Goedkoop verantwoordelijk voor het Nederlandse dames team. Onder zijn leiding werd het Europees kampioenschap en behaalde ze een vijfde plaats op de Olympische Spelen. Bij de Nederlandse heren was Bert Goedkoop van 2000 tot 2004 actief. Dit leidde onder andere tot kwalificatie voor de Spelen en een negende plaats op dat toernooi. Een uitermate knappe prestatie gezien de verjonging die Bert Goedkoop door moest voeren in de selectie. Na de Spelen stapte Bert over naar het beachvolleybal waar hij bondscoach werd. Hier begeleide hij onder andere Reiner Nummerdoor en Richard Schuil naar een vijfde plaats op de Olympische Spelen van Beijing. Op dit moment is Bert Goedkoop technisch directeur bij de volleybalbond NEVOBO.

Bert Goedkoop boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bert Goedkoop.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bert Goedkoop, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bert Goedkoop en de eventuele overige kosten om een optreden van Bert Goedkoop mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bert Goedkoop.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bert Goedkoop. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bert Goedkoop checken, een gratis optie plaatsen op Bert Goedkoop en de boeking(en) van Bert Goedkoop voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bert Goedkoop, BOEKINGSBUREAU Bert Goedkoop, BOEKINGSBURO Bert Goedkoop, ENTERTAINMENTBUREAU Bert Goedkoop, ENTERTAINMENTBURO Bert Goedkoop, ARTIESTENBUREAU Bert Goedkoop, BOEKINGSKANTOOR Bert Goedkoop, IMPRESARIAAT Bert Goedkoop, MUZIEKBURO Bert Goedkoop, MUZIEKBUREAU Bert Goedkoop, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bert Goedkoop, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bert Goedkoop, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bert Goedkoop.

 

Offerte Bert Goedkoop aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag