Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Arjan ter Linden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arjan ter Linden boeken?

Arjan ter Linden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arjan ter Linden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arjan ter Linden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arjan ter Linden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arjan ter Linden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Arjan ter Linden

Extra informatie Arjan ter Linden

Arjan ter Linden boeken als spreker
Organisatie adviseur, ondernemer, trainer en coach

Arjan ter Linden is organisatie adviseur, ondernemer, trainer en coach. Vanuit zijn vak als organisatie adviseur en passie voor de sport heeft hij zich gespecialiseerd in het vertalen van de lessen uit de topsport naar het bedrijfsleven. Vanuit deze specialisatie heeft hij samen met Esther Vergeer het ‘centre court for next generation leadership’ opgezet.
Inzetbaarheid

Arjan ter Linden geeft alleen en samen met Esther Vergeer presentaties, workshops en trainingen waarin de deelnemers leren om de lessen uit de topsport te vertalen naar hun eigen werk en organisatie. Door zijn uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van change management, leiderschapsontwikkeling en teamcoaching weet Arjan op een hele interactieve manier de lessen uit de topsport toepasbaar te maken binnen het bedrijfsleven.

Arjan ter Linden (1969) studeerde in Bedrijfseconomie met organisatiemanagement als afstudeerrichting. Hij startte zijn loopbaan als organisatie adviseur en werkte onder andere voor ECT aan de plannen voor de 2e Maasvlakte. Daarna werkte hij bij Robeco aan de strategie voor nieuwe vormen van dienstverlening en was hij marketing en communicatie manager bij NVS Verzekeringen (nu onderdeel van Menzis). In 2001 begon het ondernemersbloed te kriebelen en werd hij mede aandeelhouder van Dokter.nl BV. Het door hem bedachte medische forum is inmiddels uitgegroeid tot grootste medische forum van Nederland met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand. In 2002 startte hij organisatieadvies- en trainingsbureau The Human Effect. Samen met zijn partners werkt hij sindsdien als organisatieadviseur, trainer en coach. Sinds 2012 is hij gastdocent in het Strategic Leadership Program van Business Universiteit Nyenrode. Daarnaast coacht en begeleidt Arjan topsporters bij de overstap van een topsport carrière naar een maatschappelijke carrière (waaronder Esther Vergeer). De laatste twee jaar heeft hij zich verder gespecialiseerd in het vertalen van de lessen uit de topsport naar het bedrijfsleven. In 2015 heeft hij samen met Esther Vergeer ‘het centre court for next generation leadership’ opgezet. Een leiderschapsprogramma waarin de deelnemers zich een structuur eigen maken om met hun organisatie tot topprestaties te komen.

Arjan ter Linden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arjan ter Linden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arjan ter Linden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arjan ter Linden en de eventuele overige kosten om een optreden van Arjan ter Linden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arjan ter Linden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arjan ter Linden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arjan ter Linden checken, een gratis optie plaatsen op Arjan ter Linden en de boeking(en) van Arjan ter Linden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arjan ter Linden, BOEKINGSBUREAU Arjan ter Linden, BOEKINGSBURO Arjan ter Linden, ENTERTAINMENTBUREAU Arjan ter Linden, ENTERTAINMENTBURO Arjan ter Linden, ARTIESTENBUREAU Arjan ter Linden, BOEKINGSKANTOOR Arjan ter Linden, IMPRESARIAAT Arjan ter Linden, MUZIEKBURO Arjan ter Linden, MUZIEKBUREAU Arjan ter Linden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arjan ter Linden, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arjan ter Linden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arjan ter Linden.

Offerte Arjan ter Linden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag