Eigenschappen Jan Timman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jan Timman boeken?

Jan Timman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Timman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Timman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Timman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Timman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Timman

De schaakkampioen van Nederland

Jan Hendrik Timman is een Nederlands schaker. Hij behoorde geruime tijd tot de wereldtop en was dichtbij het wereldkampioenschap.

In 1971 werd Timman internationaal schaakmeester (IM), en in 1974 behaalde hij de grootmeestertitel (GM). Hij is negen keer schaakkampioen van Nederland geworden: in 1974-1976, 1978, 1980, 1981, 1983, 1987 en 1996. Thans speelt hij bij de Schaakvereniging Wageningen.

In de jaren zeventig drong Timman geleidelijk door tot de wereldtop. Aansprekende toernooi-overwinningen uit die tijd waren IBM Amsterdam 1978 en Bled/Portoroz 1979.

In 1982 stond hij op de tweede plaats op de wereldranglijst, achter Anatoli Karpov. In de jaren tachtig won hij een aantal zeer sterk bezette grootmeestertoernooien, waaronder in Nederland het IBM-toernooi te Amsterdam (1981), het Hoogovenstoernooi te Wijk aan Zee (1981, 1985) het Interpolistoernooi in Tilburg (1987), het Euwe memorial toernooi in Amsterdam (1989) en het WorldCup toernooi in Rotterdam (1989). Andere grote successen waren er met toernooiwinsten in Las Palmas (1981), Mar del Plata (1982), Bugojno (1984) en Sarajevo (1984). In Spanje won hij het belangrijke toernooi in Linares (1988).

In 1991 won hij in de finale van het prestigieuze Imopar toernooi in Parijs van Kasparov. In 1993 speelde hij een match om het wereldkampioenschap tegen Karpov die met 12,5 – 8,5 verloren ging.

Ook in het nieuwe millennium is Jan Timman actief als schaker. In maart 2004 veroverde hij een gedeelde eerste plaats in een toernooi in Reykjavik. In het Amsterdam Chess Tournament 2004 bereikte Jan Timman een gedeelde tweede plaats. In 2005 en in 2006 won hij het Sigeman-toernooi in Malmö te Zweden en werd hij tweede in het Staunton-memorial toernooi in Londen.

In 1984 werd hij hoofdredacteur van het schaaktijdschrift ‘New In Chess’. Jan Timman heeft veel schaakliteratuur geschreven en hij was drager van de Euwe-ring. De laatste jaren heeft hij veel eindspelstudies gecomponeerd, waarmee hij internationale faam heeft behaald.

 

Jan Timman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Timman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Timman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Timman en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Timman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Timman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Timman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Timman checken, een gratis optie plaatsen op Jan Timman en de boeking(en) van Jan Timman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan Timman, BOEKINGSBUREAU Jan Timman, BOEKINGSBURO Jan Timman, ENTERTAINMENTBUREAU Jan Timman, ENTERTAINMENTBURO Jan Timman, ARTIESTENBUREAU Jan Timman, BOEKINGSKANTOOR Jan Timman, IMPRESARIAAT Jan Timman, MUZIEKBURO Jan Timman, MUZIEKBUREAU Jan Timman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan Timman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan Timman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan Timman.

 

Offerte Jan Timman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag