Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bernice Notenboom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bernice Notenboom boeken?

Bernice Notenboom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bernice Notenboom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bernice Notenboom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bernice Notenboom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bernice Notenboom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bernice Notenboom

Nederlands meest gevierde poolheldin
In 2008 skiede Bernice Notenboom als eerste Nederlandse naar de Zuidpool na een route van bijna duizend kilometer en in 2009 stond ze als tweede Nederlandse op de top van de Mount Everest. Dit jaar probeerde ze – als eerste vrouw ter wereld – om van de Noordpool terug te skiën naar Canada maar The Arctic March eindigde in een evacuatie na 600 km ploeteren en nog maar 188 km van de kust.

The Arctic March is de zwaarste expeditie ter wereld. Een op de drie mislukt, het is tien keer heftiger dan Everest. Met haar verhaal heeft Bernice veel indruk gemaakt bij het RTL Late Night van Humberto Tan, Hart van Nederland, NOS journaal, Pauw Witteman, Vrij Nederland en andere media. Bernice vertelt pakkend over veerkrachtig zijn en hoe je er mee om moet gaan als doelen niet worden gehaald. Wat gebeurt er als het mis gaat? Hoe blijf je samenwerken en doorzetten? Hoe ga je om met kwetsbaarheid en incasseer je mislukkingen?

Bernice combineert haar drijfveren en passies al haar hele leven. Niet alleen op expedities maar ook al tijdens haar professionele leven. Na een MBA-studie en een carrière bij Microsoft begon ze een raftingbedrijf met trips op de Colorado Rivier in Amerika. Tien jaar later verkocht ze het en begon met schrijven en rapporteren over expedities. Op ski’s naar de Noordpool, Zuidpool, over de Groenlandse ijskap, door ruig Siberië trekken in – 50 graden en het beklimmen van de Mount Everest, de Niger kayaking in Mali, allemaal expedities om klimaatverandering in extreme gebieden een gezicht te geven. Ze heeft geen tijd te verliezen en dat voel je in de stukken die ze schrijft voor o.a. de Volkskrant, Telegraaf, National Geographic, uit haar genomineerde boek Tegenpolen en uit de documentaires Himayala Alert en Desert Alert die ze over haar expedities heeft gemaakt. Haar zes-delige televisie serie Klimaatjagers over kantelpunten in het klimaatsysteem (VPRO) is inmiddels in 40 landen uitgezonden en is binnenkort als bioscoopversie te zien.

Haar lezingen gaan over waardevolle levenslessen zoals blijven focussen als de kou in je longen bijt, grenzen verleggen in de dode zone van Everest, mentaal sterk blijven tot het eind in Siberië, expeditie-ervaringen die prachtige metaforen zijn voor het bedrijfsleven. Ze maakt vergelijkingen met topsporten, zoals rugby, voetbal en wielrennen. Haar presentaties kenmerken zich door originele (vrouwelijke) visies met een spectaculaire Multimedia show.

Bernice Notenboom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bernice Notenboom.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bernice Notenboom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bernice Notenboom en de eventuele overige kosten om een optreden van Bernice Notenboom mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bernice Notenboom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bernice Notenboom. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bernice Notenboom checken, een gratis optie plaatsen op Bernice Notenboom en de boeking(en) van Bernice Notenboom voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bernice Notenboom, BOEKINGSBUREAU Bernice Notenboom, BOEKINGSBURO Bernice Notenboom, ENTERTAINMENTBUREAU Bernice Notenboom, ENTERTAINMENTBURO Bernice Notenboom, ARTIESTENBUREAU Bernice Notenboom, BOEKINGSKANTOOR Bernice Notenboom, IMPRESARIAAT Bernice Notenboom, MUZIEKBURO Bernice Notenboom, MUZIEKBUREAU Bernice Notenboom, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bernice Notenboom, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bernice Notenboom, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bernice Notenboom.

 

Offerte Bernice Notenboom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag