Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Dirk Scheringa boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dirk Scheringa boeken?

Dirk Scheringa boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dirk Scheringa.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dirk Scheringa.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dirk Scheringa ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dirk Scheringa plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dirk Scheringa

Extra informatie Dirk Scheringa

Dirk Scheringa boeken als spreker
Voormalig voorzitter van voetbalclub AZ en DSB Bank

Dirk Scheringa is vooral bekend als oprichter van de DSB Bank en voorzitter van voetbalclub AZ. Buiten het voetbal was hij ook sponsor binnen het schaatsen en oprichter van vele andere ondernemingen. Naast ondernemer is Dirk ook groot kunstliefhebber. Op dit moment is hij directeur van DS Factoring en is hij aangesloten bij de politieke Ondernemers partij van Hero Brinkman.
Inzetbaarheid

Dirk Scheringa is ondernemend, amititieus en doortastend. Binnen zijn presentaties geeft hij een kijk in zijn bevlogen tijd als eigenaar bij de DSB Bank en voorzitter bij voetbalclub AZ. Centraal binnen zijn presentatie staan thema’s als het omgaan met tegenslagen, leiderschap en ondernemen.
Biografie

Dirk Scheringa is geboren in de buurt van Groningen (Grijpskerk) en begon in 1972 met werken als politieagent bij de Rijkspolitie. Na gemeenteraadslid te zijn geweest bij de CDA startte Dirk zijn eigen onderneming Buro Frisia. Door uitbreiding werd dit de landelijk opererende DSB-Groep en uiteindelijk in 2006 de DSB-Bank. In 1993 werd hij eigenaar van voetbalclub AZ met wie hij grote successen behaalde zoals het kampioenschap in 2009, en het behalen van de halve finale van de UEFA Cup in 2005. Nog steeds is Dirk een groot liefhebber van voetbal en schaatsen en spreekt hij graag over dit onderwerp. In 2009 werd de noodregeling aangevraagd door De Nederlandse Bank bij de rechter voor de DSB Bank. Mede door de toepassing van een onterechte haircut van 875 miljoen door De Nederlandse Bank en het lekinincident ging de DSB Bank onderuit. In deze periode maakte Dirk Scheringa ook bekend te zullen stoppen als voorzitter bij voetbalclub AZ. Na enkele moeilijke jaren voor Dirk startte hij in 2011 een aantal ondernemingen waaronder de DS Factoring dat zich richt op het kopen, beheren en incasseren van nieuwe facturen. Daarnaast sluit Dirk zich in september 2015 aan bij de Ondernemers Partij van Hero Brinkman.

Dirk Scheringa boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dirk Scheringa.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dirk Scheringa, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dirk Scheringa en de eventuele overige kosten om een optreden van Dirk Scheringa mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dirk Scheringa.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dirk Scheringa. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dirk Scheringa checken, een gratis optie plaatsen op Dirk Scheringa en de boeking(en) van Dirk Scheringa voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dirk Scheringa, BOEKINGSBUREAU Dirk Scheringa, BOEKINGSBURO Dirk Scheringa, ENTERTAINMENTBUREAU Dirk Scheringa, ENTERTAINMENTBURO Dirk Scheringa, ARTIESTENBUREAU Dirk Scheringa, BOEKINGSKANTOOR Dirk Scheringa, IMPRESARIAAT Dirk Scheringa, MUZIEKBURO Dirk Scheringa, MUZIEKBUREAU Dirk Scheringa, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dirk Scheringa, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dirk Scheringa, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dirk Scheringa.

 

Offerte Dirk Scheringa aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag