Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Esther Schouten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Esther Schouten boeken?

Esther Schouten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Esther Schouten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Esther Schouten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Esther Schouten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Esther Schouten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Esther Schouten

Extra informatie Esther Schouten

Esther Schouten boeken als spreker
Oud Wereld Kampioene boksen

Esther Schouten kent een indrukwekkende carrière. Op het moment dat Esther regerend wereldkampioene was werd er lymfeklierkanker geconstateerd. Haar doorzettingsvermogen bracht haar terug in de ring en in juli 2009 heroverde ze de wereldtitel.
Inzetbaarheid

Esther Schouten is bijzondere en energieke vrouw. In haar presentaties staan thema’s als motivatie, doorzettingsvermogen en vitaliteit centraal, gecombineerd met een dosis humor. Als ambassadrice van de bokssport geeft ze tevens boksclinics en workshops, eventueel gecombineerd met een presentatie.

Esther is ook inzetbaar voor een presentatie met oud militair, Martin Gouverneur. Esther en Martin nemen je mee in een presentatie over de weg naar de top. Een aangrijpend persoonlijk verhaal over grote pieken, maar ook zeer diepe dalen.

Aansluitend, gemotiveerd en geïnspireerd door de presentatie, nemen Esther en Martin jullie mee om o.a. het doorzettingsvermogen, incasseringsvermogen en communicatieve vaardigheden van uw team en /of afdeling op de proef te stellen.

Back to basic, in een militaire setting.

Wil je samen werken aan teambuilding? Dan is “Militaire Bootcamp” wat er nodig is Sport verbroederd. Onder verzwaarde omstandigheden leer je elkaar nog beter d.m.v. teamopdrachten.
Biografie

Esther Schouten is niet iemand die voor de makkelijke weg kiest. Ze durft uitdagingen aan te gaan en zich 100% in te zetten voor een gesteld doel. In haar jeugd koos de geboren Wognumse al voor een niet alledaagse sport, het boksen. Haar profdebuut maakte ze in 1997. Al snel bleek Esther Schouten over bovengemiddeld talent en de juiste motivatie te bezitten. In 2001 werd ze Europees kampioene en in 2002 Wereld kampioene. Haar prestaties zorgde er zelfs voor dat ze in 2005 fulltime haar sport kon beoefenen. Twee jaar later ging het echter mis. Er werd lymfeklierkanker bij Esther Schouten vastgesteld. Vier chemokuren en vijftien bestralingen later werd ze genezen verklaard. Niemand dacht aan een comeback. Esther was echter vastberaden om weer volledig voor het boksen te kiezen. Ze zette alles op zij en trainde twee jaar onafgebroken in Duitsland. Ze was onzeker of ze weer op haar oude niveau terug kon keren, maar uiterst gemotiveerd om er alles uit te halen. In juli 2009 wist ze het onmogelijke te presteren. Ze wist de wereldtitel wederom te heroveren. Na haar sportieve carrière nam Esther is 2011 deel aan Expeditie Robbinson. In 2014 behaalde Esther Schouten de finale bij Expeditie Poolcirkel. Esther Schouten is ambassadeur van Only Friends, die zich richten op sport voor gehandicapte kinderen.

Esther Schouten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Esther Schouten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Esther Schouten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Esther Schouten en de eventuele overige kosten om een optreden van Esther Schouten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Esther Schouten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Esther Schouten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Esther Schouten checken, een gratis optie plaatsen op Esther Schouten en de boeking(en) van Esther Schouten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Esther Schouten, BOEKINGSBUREAU Esther Schouten, BOEKINGSBURO Esther Schouten, ENTERTAINMENTBUREAU Esther Schouten, ENTERTAINMENTBURO Esther Schouten, ARTIESTENBUREAU Esther Schouten, BOEKINGSKANTOOR Esther Schouten, IMPRESARIAAT Esther Schouten, MUZIEKBURO Esther Schouten, MUZIEKBUREAU Esther Schouten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Esther Schouten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Esther Schouten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Esther Schouten.

 

Offerte Esther Schouten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag