Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Christijn Groeneveld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Christijn Groeneveld boeken?

Christijn Groeneveld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Christijn Groeneveld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Christijn Groeneveld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Christijn Groeneveld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christijn Groeneveld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Christijn Groeneveld

Extra informatie Christijn Groeneveld

Christijn Groeneveld boeken als spreker
Voormalig schaatser

Christijn Groeneveld is zowel marathon – als langebaanschaatsen. Hij is bij meerdere ploegen actief geweest, zoals bij TVM, Equipe Renault ECO2, AMI Kappers Schaatsteam en de BAM formatie. Groenenveld blinkt vooral uit bij het marathonschaatsen en werd in 2013 dan ook Nederlands kampioen door onder andere Arjan Stroetinga en Jorrit Bergsma te kloppen. In hetzelfde jaar werd hij zelfs verkozen tot marathonschaatser van het jaar. In 2014 leert hij de keerzijde van de topsport kennen door zwaar geblesseerd te raken aan zijn rug.
Inzetbaarheid

Christijn Groeneveld is inzetbaar voor motiverende presentaties waarin hij de link legt tussen zijn doorzettingsvermogen binnen het marathonschaatsen en het bedrijfsleven. Verder spreekt hij over omgaan met tegenslag en teambuilding. Dit kan hij in combinatie met zijn voormalig schaatscoach bij TVM Gerard Kemkers waarmee hij dan een duopresentatie doet.
Biografie

Christijn Groeneveld is actief schaatser sinds 2004. Hij brak echter niet direct door. Zijn doorbraak als marathonschaatser komt tijdens zijn jaren bij de BAM formatie waar hij in 2011, 2012 en 2013 zijn grootste successen behaalde. Zijn hoogtepunt van deze jaren is het winnen van het Nederlands kampioenschap marathon op natuurijs in 2013. Mede door deze overwinning won hij in datzelfde jaar de prijs voor beste marathonschaatser van het jaar. Na dit succesvolle jaar vertrok Groeneveld naar de TVM ploeg waar hij tijdens een training hard ten val kwam. Hij raakte zwaar geblesseerd aan een ruggenwervel en moet hier lang van revalideren. Tijdens het revalideren zit Christijn niet stil en is hij volop bezig met de social media van “team JustLease”, de ploeg van Ireen Wüst en Antoinette de Jong.

Christijn Groeneveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Christijn Groeneveld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Christijn Groeneveld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Christijn Groeneveld en de eventuele overige kosten om een optreden van Christijn Groeneveld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Christijn Groeneveld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Christijn Groeneveld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Christijn Groeneveld checken, een gratis optie plaatsen op Christijn Groeneveld en de boeking(en) van Christijn Groeneveld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Christijn Groeneveld, BOEKINGSBUREAU Christijn Groeneveld, BOEKINGSBURO Christijn Groeneveld, ENTERTAINMENTBUREAU Christijn Groeneveld, ENTERTAINMENTBURO Christijn Groeneveld, ARTIESTENBUREAU Christijn Groeneveld, BOEKINGSKANTOOR Christijn Groeneveld, IMPRESARIAAT Christijn Groeneveld, MUZIEKBURO Christijn Groeneveld, MUZIEKBUREAU Christijn Groeneveld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Christijn Groeneveld, ARTIESTENBOEKINGSBURO Christijn Groeneveld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Christijn Groeneveld.

 

Offerte Christijn Groeneveld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag