Eigenschappen Henk Grol boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Henk Grol boeken?

Henk Grol boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Grol.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk Grol.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk Grol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Grol plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henk Grol

Extra informatie Henk Grol

Henk Grol boeken als spreker
Olympisch judoka

Henk Grol is het boegbeeld van het Nederlandse judo mannen. Met twee bronzen medailles op de Olympische Spelen en één zilveren medaille op het WK richt Henk zijn pijlen nu volledig op het WK 2013 in Brazilië en uiteraard de Olympische Spelen van 2016.
Inzetbaarheid

Henk Grol is inzetbaar voor clinics, demonstraties en openingen over de volgende thema`s presteren (onder druk), doelen stellen, doorzettingsvermogen en grenzen verleggen.
Biografie

Henk Grol begint op vijfjarige leeftijd met judoën bij JV Veendam. Al snel werd zichtbaar dat Henk een groot talent is en stapte hij over naar Judo Groningen. Hier behaalde Henk zijn eerste nationale successen in de jeugd onder zeventien en twintig jaar. Op 17- jarige leeftijd besluit Henk over te stappen naar judo vereniging Kenamju in Haarlem. Deze stap veroorzaakte een stroomversnelling in Henk zijn carrière. In 2007 maakt Henk de keuze om een klassegewicht hoger te gaan judoën namelijk tot 100 kg. Deze klasse paste veel beter bij Henk waarna hij al meteen verschillende toernooien op zijn naam schrijft met als hoogtepunt goud op het EK in Lissabon. Vanaf dit moment hoort Henk bij de absolute wereldtop en behaalt hij tweemaal brons op de Olympische Spelen en tweemaal zilver bij het WK. Henk zijn doelstelling blijft echter duidelijkl: Goud op het WK van Rio in 2013 en goud op de Olympische Spelen van Rio in 2016.

Henk Grol boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk Grol.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk Grol, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk Grol en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk Grol mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk Grol.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk Grol. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk Grol checken, een gratis optie plaatsen op Henk Grol en de boeking(en) van Henk Grol voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk Grol, BOEKINGSBUREAU Henk Grol, BOEKINGSBURO Henk Grol, ENTERTAINMENTBUREAU Henk Grol, ENTERTAINMENTBURO Henk Grol, ARTIESTENBUREAU Henk Grol, BOEKINGSKANTOOR Henk Grol, IMPRESARIAAT Henk Grol, MUZIEKBURO Henk Grol, MUZIEKBUREAU Henk Grol, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk Grol, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk Grol, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk Grol.

Offerte Henk Grol aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag