Jochem Uytdehaage boeken

Eigenschappen Jochem Uytdehaage boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jochem Uytdehaage boeken?

Jochem Uytdehaage boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jochem Uytdehaage.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jochem Uytdehaage.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jochem Uytdehaage ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jochem Uytdehaage plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jochem Uytdehaage

‘Optimaal Presteren’. Dat is het favoriete thema van Jochem Uytdehaage. Hij weet er alles van als voormalig topschaatser. Als spreker weet hij uw publiek aan zich te binden met dit onderwerp. Zijn persoonlijke verhalen over zijn dynamische leven als sportman maken zijn presentaties compleet. Bedrijven die Jochem Uytdehaage als spreker, presentator of dagvoorzitter inhuren, zijn vol lof over zijn professionaliteit en inzet.

Een spreker inhuren die alles weet over topprestaties

Aan inzet heeft het Jochem (1976) nooit ontbroken. Op jonge leeftijd ontdekt hij zijn passie voor schaatsen. Hij excelleert op de vijf en tien kilometer. Van 1998-1999 maakt hij deel uit van de Nederlandse kernploeg. Zijn hoogtepunt beleeft hij in 2002, tijdens de Olympische Spelen van Salt Lake City. Hij pakt goud op zijn geliefde afstanden en zilver op de vijftienhonderd meter.

In 2002 wordt Jochem uitgeroepen tot Sportman van het jaar en wordt hij onderscheiden met de Oscar Mathisen-trofee. In 2007 neemt hij officieel afscheid van de schaatssport op topniveau. Hij legt zich toe op presentaties en clinics en ontwikkelt zich tot vaardig spreker, presentator en dagvoorzitter voor seminars, congressen en andere business events.

Tijdens zijn presentaties legt Jochem Uytdehaage heldere verbanden tussen topsport en bedrijfsleven. Hij doet dat met sprekende voorbeelden en ervaringen uit zijn eigen carrière. Dat is een van de redenen waarom bedrijven hem graag inhuren, ook voor personeelsbijeenkomsten en motivatiesessies. Ook u kunt de oud-schaatser direct bij ons boeken.

Uytdehaage, die de Stichting Sporttop oprichtte en ambassadeur is van Skate4Air, levert als spreker, presentator en inspirator maatwerk. Hij leeft zich in uw bedrijfsdoelen en doelgroep in en betrekt uw gasten actief bij zijn presentatie. Voor een boeiende en levendige lezing over duurzaam presteren, is Jochem Uytdehaage dé specialist voor uw congres of seminar.

Jochem Uytdehaage boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jochem Uytdehaage, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jochem Uytdehaage en de eventuele overige kosten om een optreden van Jochem Uytdehaage mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jochem Uytdehaage.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jochem Uytdehaage aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag