Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Peter Kapitein boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Peter Kapitein boeken?

Peter Kapitein boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Peter Kapitein.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Peter Kapitein.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Peter Kapitein ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Peter Kapitein plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Peter Kapitein

Never ever quit!

Peter Kapitein is geboren op 2 juni 1960 en is opgegroeid in Anna-Paulowna. Van 1972 tot 1980 volgde hij het VWO opleiding te Schagen, hierna ging hij verder studeren aan de Bibliotheek Academie te Amsterdam.

In 1985 begon Peter Kapitein als basis administrateur en IT beheerder bij De Nederlandsche Bank (DNB). Archief bijhouden viel onder zijn werkzaamheden, waardoor hij veel leerde over het bankwezen. Daarnaast voerde hij ook IT werkzaamheden uit, hij leerde IT op breed gebied kennen, netwerken ontwerpen en implementeren. Hij was zo goed in zijn werk dat hij opklom tot projectmanager. Zijn projecten werden steeds groter en complexer. In 1996 leidde hij één van zijn grootste projecten van ongeveer 12,5 miljoen euro en implementeerde de nieuwe kantooromgeving. Hij deed dit samen met een team van 100 medewerkers. Het project was zo’n succes dat hij een tweede opdracht kreeg, namelijk om de Millenniumovergang te coördineren. Na de voorbereiding van het project is Peter Kapitein in 1998 vertrokken bij De Nederlandsche Bank. Dit viel samen met zijn doctoraal. Naast zijn werk volgende hij een universitaire opleiding Informatiewetenschap en studeerde in 1998 af.

In datzelfde jaar startte Peter Kapitein bij CMG. In 2003 is CMG opgekocht door Logica, een onderdeel van de Rabobank. Na een kennismaking met de Rabobank via CMG, werd Peter Kapitein de nieuwe interim manager van een afdeling, met 70 systeemontwikkelaars onder zijn hoede. In 1999 maakte hij een switch in zijn carrière en ging verder als een accountdirector. In 2004 liggen alle verantwoordelijkheden van alle activiteiten en een omzet van 45 miljoen euro van Logica in de handen van Peter Kapitein. Onder zijn leiding had hij 4 accountdirectors en 20 salesmanagers. Hij voert de regie uit over alle activiteiten die Logica bij de Rabobank uitvoert en onderhoud de relaties tot op het hoogste niveau (inclusief de Raad van Bestuur).

In 2005 kwam Peter Kapitein er op zijn 44 jarige leeftijd, achter dat hij door het leven gaat met lymfklierkanker. Hij ondergaat 9 chemokeuren maar toch blijft werken om de geestelijke belasting van de kanker van hem af te wentelen en blijft trainen voor het herstel van zijn lichaam. Maar al op 21 maart 2006, zes maanden na de laatste chemokuur, is de kanker terug gekeerd. ‘Hoe moet ik nu verder?’ Zijn motivatie in het leven is teruggebracht tot de essentie. Wanneer hij ’s nachts in de slaapkamers van zijn twee zoons kijkt weet hij dat hij deze mannen ouder gaat zien worden. Hij voelde een lading emotie over hem heen komen en besefte dat hij de kanker zal overwinnen. Hij zal weten hoe het voelt om Milo naar middelbare school te zien gaan en Jaron te zien studeren. Hij gaat grootvader worden en net zo’n prachtige band met zijn kleinkinderen hebben als hij met zijn grootvader.

In 2006 keert hij voor een poosje terug op zijn schreden en start bij de Centrale bank als programmamanager om zijn kwaliteiten op het gebied van het managen goed te benutten. Ondanks de kanker beklimt hij op 6 juni 2006 zes keer de Alpe d’Huez, waarvan hij de ambassadeur werd. Alpe d’Huez is een evenement waar mensen fietsen op de overwinning van kanker. In 2006 werd er 350.000 euro opgehaald, het evenement brengt in 2009 6 miljoen euro op en in 2010 maar liefst 10 miljoen euro! Na zijn beklimmingen krijgt hij in juli zijn twee serie chemokuren. Bij DNB is hij inmiddels programmamanager. Zijn opdrachten komen van het hogere management, divisiedirecteuren en directieleden. De projecten kenmerken zich door omgevingsmanagement. Hij haalt er voldoening uit om lastige opdrachten tot een succes te maken. Bij DNB leert hij wat het is om nationaal en internationaal te werken en presentaties over zijn werk te verzorgen.

Op 18 oktober 2007 is de sluipmoordenaar terug. Hij doet mee aan een trial en ondergaat 8 immunotherapieën, maar deze hebben geen effect. Op 3 september 2008 wordt hij bloedverwant met iemand die hij niet kent. Hij krijgt het beenmerg van een onbekende persoon. Een bijzondere ervaring wat zijn leven sterker bepaalt dan de diagnose van kanker die hij kreeg. Vanaf dat moment besefte hij hoe mooi mensen zijn en zijn missie wordt een passie. Hij wil laten zien dat je gezond en gelukkig door het leven kunt gaan met kanker. Hij draagt energie aan andere mensen over, dat het mogelijk is je leven een positieve wending te geven. Hij doet dit voor mensen met kanker, maar merkt dat velen die tegenslagen mee maken in hun leven, inspiratie en hoop putten uit zijn verhalen. Hierdoor ervaart hij wat zijn ‘Soul aspiration’ inhoudt: ‘Create Awareness and Hope’ waardoor hij nog beter wordt in het overbrengen van zijn boodschap. Gepassioneerd, maar ingetogen. Met een sterk effect op mensen.

In 2009 raakt hij in gesprek met Nout Wellink over zijn grote wens, namelijk een belangrijke rol spelen in het versterken van het imago van DNB. Hij merkt dat hij zijn passie in het leven goed kan koppelen aan de passie voor zijn werk. Met enthousiaste en inspirerende presentaties kan hij de mooie kanten van zijn werk en leven met kanker combineren en laten zien. Door die combinatie wordt de kracht intenser. Hij krijgt binnen de DNB de mogelijkheid om dat te laten zien. Hij is nu niet alleen ambassadeur van Alpe d’Huez, maar ook van DNB. Zijn droom is de realiteit geworden.

Zijn werkzaamheden zijn gericht op het naar buiten brengen van de boodschap van Alpe d’HuZes en DNB. Hij verzorgt presentaties voor nationale en internationale gezelschappen. In het Engels vindt hij dit net zo gemakkelijk als in het Nederlands. Daarnaast publiceert hij columns en artikelen. Samen vormen die de basis voor een boek dat in 2010 verschijnt. Ook dit boek wil mensen overtuigen om niet in hun verdriet te blijven hangen, maar het hef in eigen handen te nemen en de dingen te doen die er toe doen. Het liefst hun leven lang, maar als het niet anders kan in het laatste halfjaar dat hun rest.

En in 2047 leeft hij nog steeds gezond en gelukkig met zijn vrouw Marjolijn en zijn twee zoons Milo en Jaron. Hij is grootvader en sterft op zijn 87e. Zoals hij afgesproken heeft met zijn eigen grootvader, hij stierf ook op die prachtige leeftijd.

 

Peter Kapitein boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Peter Kapitein.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Peter Kapitein, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Peter Kapitein en de eventuele overige kosten om een optreden van Peter Kapitein mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Peter Kapitein.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Peter Kapitein. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Peter Kapitein checken, een gratis optie plaatsen op Peter Kapitein en de boeking(en) van Peter Kapitein voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Peter Kapitein, BOEKINGSBUREAU Peter Kapitein, BOEKINGSBURO Peter Kapitein, ENTERTAINMENTBUREAU Peter Kapitein, ENTERTAINMENTBURO Peter Kapitein, ARTIESTENBUREAU Peter Kapitein, BOEKINGSKANTOOR Peter Kapitein, IMPRESARIAAT Peter Kapitein, MUZIEKBURO Peter Kapitein, MUZIEKBUREAU Peter Kapitein, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Peter Kapitein, ARTIESTENBOEKINGSBURO Peter Kapitein, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Peter Kapitein.

 

Offerte Peter Kapitein aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag