Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Erik Schoppen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erik Schoppen boeken?

Erik Schoppen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Schoppen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Schoppen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Schoppen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Schoppen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erik Schoppen

Autoriteit en auteur merkenmanagement, Build-Bridge-Bond® leiderschap, Ph.D. neuro-onderzoeker duurzaam gedrag en vertrouwen.
Drs. Erik Schoppen MFA is merkexpert, gedragsonderzoeker, innovator, ontwerper, ondernemer, spreker, adviseur en auteur. Als verbindende factor tussen deze kennisgebieden is zijn belangrijkste missie het promoten van toekomstgericht duurzaam merkdenken en leiderschap, omdat dit mensen en ondernemingen motiveert hun gedrag te veranderen en positiever naar de toekomst te kijken. Hij heeft als creatieve en ondernemende ideeversneller inmiddels een reputatie opgebouwd, mensen en organisaties inspirerend met zijn verrassend inhoudelijke visie op een toekomstgerichte duurzame economie. Op dit moment doet hij promotieonderzoek naar duurzaam (merk)vertrouwen en duurzame gedragsverandering (Behavioral Social Neuroscience, Experimentele psychologie) aan de Rijksuniversiteit Groningen.Als veelgevraagd spreker, adviseur en auteur biedt hij de meest actuele inzichten en toepassingen op het gebied van merkpsychologie (perceptie, cognitie en gedrag) en hoe met strategisch merkbeleid duurzame merkmeerwaarde (brand equity) te creëren. Hij is oprichter van merkadviesbureau Miazo en medeauteur van het boek Strategisch merkenmanagement, inmiddels een standaardwerk voor strategen, (brand)managers en marketeers, en doceert neuroscience, merkpsychologie en brand designmanagement aan o.a. de Hanzehogeschool Groningen en Universiteit Groningen. Ook ontwikkelde hij de Build-Bridge-Bond®-methodiek voor toekomstbestendig merkleiderschap. De managementmethodiek verschaft niet alleen inzicht in onze emoties, motivaties, drijfveren en besluitvormingsprocessen, maar ook hoe hiermee duurzame relaties en (merk)vertrouwen op te bouwen. Hij is bedenker en co-founder van Happy Energy, Movement for a Happy World; een op de toekomst gericht initiatief dat streeft naar een positieve en duurzame samenleving die zoveel mogelijk gebruik maakt van herbruikbare producten en schone energie. Met het (door hem ontworpen) Happy Energy logo als het nieuwe universele symbool voor positieve en duurzame energie.Wat hem tot een onderscheidend en veelzijdig spreker maakt, naast zijn vlotte en visueel aantrekkelijke lezingen, is het rijke palet aan onderwerpen dat hij behandelt, waaronder de werking van ons brein, psychologie, gedrag, (merk)vertrouwen, merkmanagement, design, UX/UCD, (neuro)marketing, merkimago, duurzaamheid en MVO. Hij beheerst de kunst om verrassende verbanden te leggen en complexe materie met aanstekelijke humor terug te brengen tot overzichtelijke en heldere (voor)beelden. Door zijn ervaring in het geven van lezingen, colleges en adviseurschap weet hij niet alleen zijn toehoorders te informeren over hun eigen bewustzijn, merkgedrag en emoties, maar ook te inspireren om hier iets mee te doen. Zijn lezingen worden door het publiek omschreven als echte ‘eye-openers’.

Erik Schoppen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik Schoppen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik Schoppen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik Schoppen en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik Schoppen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Schoppen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik Schoppen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik Schoppen checken, een gratis optie plaatsen op Erik Schoppen en de boeking(en) van Erik Schoppen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik Schoppen, BOEKINGSBUREAU Erik Schoppen, BOEKINGSBURO Erik Schoppen, ENTERTAINMENTBUREAU Erik Schoppen, ENTERTAINMENTBURO Erik Schoppen, ARTIESTENBUREAU Erik Schoppen, BOEKINGSKANTOOR Erik Schoppen, IMPRESARIAAT Erik Schoppen, MUZIEKBURO Erik Schoppen, MUZIEKBUREAU Erik Schoppen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik Schoppen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik Schoppen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik Schoppen.

 

Offerte Erik Schoppen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag