Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Joris Kila boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Joris Kila boeken?

dr. Joris Kila boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Joris Kila.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Joris Kila.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Joris Kila ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Joris Kila plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Joris Kila

Militair Kunsthistoricus en klassiek archeoloog
Joris D. Kila is senior-onderzoeker bij de University of Vienna en reserve Luitenant Kolonel in het Nederlandse leger. Hij is opgeleid als kunsthistoricus en klassiek archeoloog in Leiden en heeft een PhD in cultural sciences van de Universiteit van Amsterdam. Als voormalig waarnemend voorzitter en netwerk manager van de culturele afdeling van de Civil-Military Co-operation Group North destijds gevestigd in Nederland heeft hij verschillende civiel militaire culturele assessment missies uitgevoerd in Irak en  FYROM (Macedonia). Kila is tevens cultureel adviseur bij USAFRICOM in Stuttgart, board member van de World Association for the Protection of Tangible and Intangible Cultural Heritage in Times of Armed Conflict in Rome, lid van the Research Forum on the Law of Armed Conflict and Peace Operations in Amsterdam en adviseert regelmatig het Nederlandse ministerie van defensie over bescherming van cultureel erfgoed. Voorheen was Dr. Kila onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam en Community Fellow bij de University of Chicago’s Cultural Policy Center. Hij is lid van de US Combat Commands Cultural Heritage Action Group (CCHAG) en Chairman van de International Cultural Resources Working Group, in die hoedanigheid participeerde hij in  cultural emergency missions naar Libië en Egypte. Hij is editor in chief van de serie Heritage and Identity bij Brill academic publishers en auteur van veel wetenschappelijke publicaties over cultural property protection in times of armed conflict waarbij ook de militaire en juridische perspectieven een rol spelen. Joris Kila ontving de ARCA Award for Art Protection and Security in 2012 en de Blue Shield preis 2012 van het Österreichische Nationalkomittee BlueShield in Wenen.

dr. Joris Kila boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Joris Kila.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Joris Kila, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Joris Kila en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Joris Kila mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Joris Kila.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Joris Kila. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Joris Kila checken, een gratis optie plaatsen op dr. Joris Kila en de boeking(en) van dr. Joris Kila voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Joris Kila, BOEKINGSBUREAU dr. Joris Kila, BOEKINGSBURO dr. Joris Kila, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Joris Kila, ENTERTAINMENTBURO dr. Joris Kila, ARTIESTENBUREAU dr. Joris Kila, BOEKINGSKANTOOR dr. Joris Kila, IMPRESARIAAT dr. Joris Kila, MUZIEKBURO dr. Joris Kila, MUZIEKBUREAU dr. Joris Kila, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Joris Kila, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Joris Kila, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Joris Kila.

 

Offerte dr. Joris Kila aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag