Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Menno Boermans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Menno Boermans boeken?

Menno Boermans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Menno Boermans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Menno Boermans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Menno Boermans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Menno Boermans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Menno Boermans

Avonturier, Bergbeklimmer, Bergredder, Fotograaf
Menno Boermans is een van Neerlands bekendste alpinisten. Hij beklimt ’s werelds hoogste bergen en als het kan, skiet hij naar beneden. Hij woont in Zwitserland en is dagelijks in de bergen onderweg. Klimmend, skiënd of hardlopend, dan weer op de mountainbike of vliegend met een paraglider. Als fotojournalist voor National Geographic deelt hij de voldoening die sporten in de prachtige bergnatuur hem geeft. Daarnaast komt hij als medisch bergredder mensen in nood te hulp. Hij studeerde Fotojournalistiek in Amsterdam en is na zijn verhuizing naar Zwitserland in 2008 gespecialiseerd in bergsport. Met hechte teams ging hij op expeditie naar onder andere de Alpen, de Andes, de Kaukausus, de Himalaya, de Karakoram, de Hoge Atlas en Scandinavië. In Zwitserland studeerde hij aan het gerenommeerde Alpine Rescue Center en in Amerika voltooide hij een opleiding tot reddingsverpleegkundige. Als enige Europeaan is hij lid van Denali Rescue, een elite reddingsteam in Alaska.Menno Boermans beleeft als beroepsavonturier sublieme ervaringen, maar komt als bergredder ook vaak in aanraking met de keerzijde van bergsport. In zijn inspirerende lezing vertelt hij -met relativerende humor- wat deze gebeurtenissen met hem doen en hoe hij de positieve en negatieve ervaringen gebruikt om balans te vinden in zijn leven.

Menno Boermans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Menno Boermans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Menno Boermans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Menno Boermans en de eventuele overige kosten om een optreden van Menno Boermans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Menno Boermans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Menno Boermans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Menno Boermans checken, een gratis optie plaatsen op Menno Boermans en de boeking(en) van Menno Boermans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Menno Boermans, BOEKINGSBUREAU Menno Boermans, BOEKINGSBURO Menno Boermans, ENTERTAINMENTBUREAU Menno Boermans, ENTERTAINMENTBURO Menno Boermans, ARTIESTENBUREAU Menno Boermans, BOEKINGSKANTOOR Menno Boermans, IMPRESARIAAT Menno Boermans, MUZIEKBURO Menno Boermans, MUZIEKBUREAU Menno Boermans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Menno Boermans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Menno Boermans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Menno Boermans.

 

Offerte Menno Boermans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag