Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen eur. ir. Marco J. van Daal boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

eur. ir. Marco J. van Daal boeken?

eur. ir. Marco J. van Daal boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van eur. ir. Marco J. van Daal.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van eur. ir. Marco J. van Daal.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van eur. ir. Marco J. van Daal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van eur. ir. Marco J. van Daal plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie eur. ir. Marco J. van Daal

Internationaal expert in de zwaartransport en hijsindustrie
Marco J. van Daal is werkzaam in de zwaartransport en hijsindustrie sinds 1993. Hij begon zijn carrière bij Mammoet Transport in Nederland en later bij Fagioli in Italië, beide bedrijven zijn zeer gerespecteerd en toonaangevend in de industrie.In zijn loopbaan, die meer dan 20 jaar ervaring omvat, heeft hij projecten van verschillende complexiteit uitgevoerd op 5 continenten en in meer dan 55 landen. Deze rijke ervaring heeft ook geleidt tot het uitgeven van een bestseller: ”The Art of Heavy Transport”.Vroeg in zijn carrière was Marco hoofdzakelijk werkzaam in het Midden Oosten en Oost Afrika. In 2001 begon hij voor Fagioli en verhuisde naar Houston in Amerika. Later verkoos hij Aruba als domicilie. In 2006 besloot hij om voor zich zelf te beginnen en zich te concentreren op training, lezingen en seminars in zijn industrie. Zijn eerste klanten waren Mammoet, Siemens en Bechtel.Zijn boek is momenteel in de derde oplage en word gezien als de autoriteit op dit gebied. Hij heeft ermee een lidmaatschap verdient in de American Society of Mechanical Engineers (ASME) in het comité dat de normen opstelt voor het gebruik van hijskranen en ander gereedschap. Een comité voor het opstellen van de normen voor transport is onder discussie.Marco’s vaardigheden zijn zeer ruim en omvatten onder meer, projectvoorbereiding en planning, materiaal keuze, engineering, begeleiden en uitvoeren van zware transporten. Hij heeft ervaring met SPMT, conventionele en meertallige configuraties, meertallige operators, ro-ro operaties en side transporten.Marco heeft een passie voor het overdragen en delen van zijn kennis en ervaring. Dit was de hoofdreden voor hem om wereldwijd seminars aan te bieden en bedrijven te adviseren die verder willen groeien/uitbreiden dan waar hun comfort zone ligt. Hij schrijft maandelijks een column in het tijdschrift “International Cranes and Specialized Transport”.Hij is lid van de Nederlandse ingenieurs vereniging NIRIA en van de Europese ingenieurs Europesche ingenieurs Vereniging (FEANI); hij heeft een diploma van de Hogeschool Utrecht in operationele technologie en van de Hogeschool Amsterdam in management en economie. Momenteel woont hij op Aruba, met zijn vrouw en twee dochters.

eur. ir. Marco J. van Daal boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van eur. ir. Marco J. van Daal.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van eur. ir. Marco J. van Daal, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van eur. ir. Marco J. van Daal en de eventuele overige kosten om een optreden van eur. ir. Marco J. van Daal mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van eur. ir. Marco J. van Daal.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor eur. ir. Marco J. van Daal. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van eur. ir. Marco J. van Daal checken, een gratis optie plaatsen op eur. ir. Marco J. van Daal en de boeking(en) van eur. ir. Marco J. van Daal voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT eur. ir. Marco J. van Daal, BOEKINGSBUREAU eur. ir. Marco J. van Daal, BOEKINGSBURO eur. ir. Marco J. van Daal, ENTERTAINMENTBUREAU eur. ir. Marco J. van Daal, ENTERTAINMENTBURO eur. ir. Marco J. van Daal, ARTIESTENBUREAU eur. ir. Marco J. van Daal, BOEKINGSKANTOOR eur. ir. Marco J. van Daal, IMPRESARIAAT eur. ir. Marco J. van Daal, MUZIEKBURO eur. ir. Marco J. van Daal, MUZIEKBUREAU eur. ir. Marco J. van Daal, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU eur. ir. Marco J. van Daal, ARTIESTENBOEKINGSBURO eur. ir. Marco J. van Daal, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR eur. ir. Marco J. van Daal.

 

Offerte eur. ir. Marco J. van Daal aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag