Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Wilfrid Opheij boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Wilfrid Opheij boeken?

dr. Wilfrid Opheij boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Wilfrid Opheij.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Wilfrid Opheij.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Wilfrid Opheij ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Wilfrid Opheij plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Wilfrid Opheij

Expert op het gebied van samenwerken

Wilfrid Opheij is expert op het gebied van samenwerken. Hij is co-auteur van het Managementboek van het jaar 2013, “Leren samenwerken tussen organisaties”. En dat geeft ook direct zijn expertise weer. Nieuwe kansen of complexe vraagstukken in deze spannende tijden kan geen enkele organisatie alleen oplossen. Dat vraagt samenwerking. Het gaat dan om bijvoorbeeld het aangaan van strategische allianties, het vormen van netwerken en netwerkorganisaties, kiezen voor strategische partnerships, of het slimmer organiseren van werk in ketens.

Wilfrid Opheij heeft meer dan 25 jaar advieservaring, werkt nu als partner bij Common Eye, gespecialiseerd in samenwerking in allianties, netwerken en partnerships. Hiervoor werkte hij als partner bij Twynstra Gudde. Hij schreef 7 boeken en een groot aantal artikelen over nieuwe organisatievormen, samenwerking tussen organisaties, samenwerkingsvaardig organiseren, strategieontwikkeling en ‘collaborative leadership’. Zijn promotieonderzoek ging over het leiderschap dat nodig is in die allianties en netwerken.

Hij kan over deze onderwerpen geëngageerd en met humor spreken, kan deelnemers actief meenemen in het aangaan van verbindingen en wat dat zakelijk en persoonlijk betekent. Hij kan op een inspirerende wijze lezingen houden en werkconferenties leiden, zeker als het gaat om samenwerking tussen verschillende organisaties. Hij schuwt daarbij niet dat samenwerking ook gedoe kan opleveren, want je moet altijd een deel van je autonomie inleveren, in het vertrouwen dat dit meer oplevert. Dit gedoe kan hij haarscherp en humoristisch benoemen, zonder dat het afschrikt of afschrikt.

dr. Wilfrid Opheij boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Wilfrid Opheij.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Wilfrid Opheij, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Wilfrid Opheij en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Wilfrid Opheij mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Wilfrid Opheij.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Wilfrid Opheij. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Wilfrid Opheij checken, een gratis optie plaatsen op dr. Wilfrid Opheij en de boeking(en) van dr. Wilfrid Opheij voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Wilfrid Opheij, BOEKINGSBUREAU dr. Wilfrid Opheij, BOEKINGSBURO dr. Wilfrid Opheij, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Wilfrid Opheij, ENTERTAINMENTBURO dr. Wilfrid Opheij, ARTIESTENBUREAU dr. Wilfrid Opheij, BOEKINGSKANTOOR dr. Wilfrid Opheij, IMPRESARIAAT dr. Wilfrid Opheij, MUZIEKBURO dr. Wilfrid Opheij, MUZIEKBUREAU dr. Wilfrid Opheij, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Wilfrid Opheij, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Wilfrid Opheij, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Wilfrid Opheij.

 

Offerte dr. Wilfrid Opheij aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag