Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen George Möller boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

George Möller boeken?

George Möller boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van George Möller.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van George Möller.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van George Möller ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van George Möller plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie George Möller

Auteur ‘Waardenloos, banking on ethics’

George Möller studeerde economische wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het afronden van zijn studie in 1974 was hij tot 1982 verbonden aan de Amro Bank in Rotterdam en Amsterdam. Eerst op de kredietafdeling als kredietbeoordelaar en later op de centrale thesaurie in de positie hoofd van de ondersteunende afdeling. In 1982 stapte hij over naar de N.V. Deli Maatschappij te Rotterdam alwaar hij de functie vervulde van Corporate Treasurer. In 1987 kwam hij in dienst bij Pierson, Heldring Pierson en werd hoofd van de vestiging in London. Tevens werd hij CEO van de Pierson dochter die zich bezig hield met Prime Brokerage (clearing) activiteiten. Na de fusie die leidde tot de vorming van MeesPierson bekleedde hij de zelfde positie in Londen maar dan voor het gefuseerde bankbedrijf. Hij vervulde deze verantwoordelijkheden tot begin 1996.

Naast zijn reguliere werkzaamheden werd George Möller in 1990 benoemd tot ‘non executive director in the Board of’ Liffe, de Londense derivaten beurs. In die hoedanigheid werd hij tevens voorzitter van de Equity Market Committee het ‘Leden comité’ die belangen behartigden van de Londense markt voor aandelenopties. In 1996 is hij op eigen verzoek teruggetreden als lid van het bestuur van Liffe in verband met zijn terugkeer naar Nederland.

In 1996 werd George Möller benoemd als Algemeen Directeur van de EOE Optiebeurs en na de fusie met de Amsterdamse Effectenbeurs werd hij in 1997 President directeur van Amsterdam Exchanges.

George Möller is één van de ‘founding fathers’ van de Europese beurs Euronext die in 2000 tot stand is gekomen door de fusie van de beursbedrijven van Amsterdam, Brussels en Parijs. Hij werd benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Euronext en kreeg binnen het bestuur de verantwoordelijkheid van COO (Chief Operating Officer). Tevens werd hij plaatsvervangend voorzitter van de Raad van Bestuur. In 2003 was George Möller tevens lid van de Comissie Tabaksblat.

In 2004 verliet George Möller Euronext en werd in juli van dat jaar benoemd tot Voorzitter van de Directie Raad van Robeco Groep NV welke functie hij vervulde tot zijn pensionering eind 2009. Tijdens zijn Robeco periode is hij instrumenteel geweest in het starten van een aantal nationale initiatieven waaronder de oprichting van HFC (Holland Financial Centre) en leidde hij de projectgroep ‘Nederland pensioenkampioen’.

George Möller is door Minister Bos per 1 januari 2010 benoemd als Voorzitter van de Raad van Toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Huidige nevenfuncties:

Voorzitter Raad van Toezicht Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Voorzitter van de Raad van Toezicht van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lid van het Bestuur van NasdaqDubai en tevens voorzitter van de Market Oversight Committee (MOC)

Kerndocent ‘Financial Ethics’ van de Comenius leergang van de Rijksuniversiteit Groningen.

Voorzitter Stichting Kunst10daagse Bergen/Bergen aan Zee

George Möller kan terugzien op een uitgebreide loopbaan waarin hij vanuit meerdere topposities in zowel Nederland alsook het buitenland een brede internationale ervaring opgebouwd in de financiële sector. George Möller is een zeer ervaren spreker zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal en heeft in zijn loopbaan vele (internationale) presentaties gegeven. Zo levert hij regelmatig bijdrages aan seminars in Londen, Parijs, Frankfurt en Dubai.

George Möller kan vanuit zijn brede financiële loopbaan vele onderwerpen op gebied van economie en financiën behandelen. Daarnaast heeft hij zich specialist getoond op het interessante onderwerp van Financial Ethics, het gebied dat wordt begrensd door de vakgebieden ethiek; behavioural finance en corporate finance. Gedurende zijn lange loopbaan zijn er meerdere (Internationale) publicaties van zijn hand verschenen. Recentelijk heeft hij een bijdrage geleverd aan de uitgave van het NIBESVV ’10 jaar Compliance’ onder de titel ‘De mens als systeemrisico’.

George Möller boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van George Möller.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van George Möller, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van George Möller en de eventuele overige kosten om een optreden van George Möller mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van George Möller.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor George Möller. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van George Möller checken, een gratis optie plaatsen op George Möller en de boeking(en) van George Möller voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT George Möller, BOEKINGSBUREAU George Möller, BOEKINGSBURO George Möller, ENTERTAINMENTBUREAU George Möller, ENTERTAINMENTBURO George Möller, ARTIESTENBUREAU George Möller, BOEKINGSKANTOOR George Möller, IMPRESARIAAT George Möller, MUZIEKBURO George Möller, MUZIEKBUREAU George Möller, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU George Möller, ARTIESTENBOEKINGSBURO George Möller, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR George Möller.

 

Offerte George Möller aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag