Eigenschappen James Mancham boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

James Mancham boeken?

James Mancham boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van James Mancham.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van James Mancham.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van James Mancham ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van James Mancham plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie James Mancham

Eerste president van de Republiek der Seychellen

Sir James Mancham is lid van de adviesraad van het Instituut voor Culturele Diplomatie, maar veel bekender als de eerste president van de Seychellen (1976 en 1977), na de onafhankelijkheid van het Verenigd Koninkrijk. Bovendien is hij auteur van drie boeken: ‘Paradise Raped’, over de coup tegen zijn regering in 1977, ‘War on America: seen from the Indian Ocean’, na de aanslagen van 9/11, en onlangs zijn memoires ‘Seychelles global citizen: the autobiography of the Founding President’.

James Mancham studeerde rechten in Engeland. Nadat de Britse regering de onafhankelijkheid van de Seychellen had aangekondigd richtte hij de Democratische Partij van de Seychellen (SDP) op. Als premier van de kolonie bevorderde hij het toerisme en zorgde hij voor een economische groei. Een jaar na zijn aantreden als president werd hij afgezet door zijn door de Sovjets gesteunde vicepremier en voormalige oppositieleider France-Albert René. Mancham was op dat moment in Londen, waar hij een topconferentie van regeringsleiders van de Gemenebestlanden bijwoonde. Daar leefde hij tot 1992 in ballingschap en werd hij een succesvol zakenman. Na terugkeer op de Seychellen, nadat oppositie weer was toegestaan, begon hij opnieuw met het promoten van toerisme naar de tropische eilanden. Mancham is tijdens de Internationale Conferentie van Juristen in 2010 onderscheiden met een prestigieuze prijs voor de wereldvrede. De voorzitter van de Internationale Raad van Juristen, dr. Adish Aggarwala, merkte tijdens die gelegenheid op dat Sir Mancham een belangrijke rol heeft gespeeld bij het helpen oplossen van internationale conflicten. “Hij is een visionaire staatsman, die vele wereldleiders heeft beïnvloed met zijn moderne filosofie en vermogen vooruit te kijken.”

James Mancham boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van James Mancham.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van James Mancham, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van James Mancham en de eventuele overige kosten om een optreden van James Mancham mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van James Mancham.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor James Mancham. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van James Mancham checken, een gratis optie plaatsen op James Mancham en de boeking(en) van James Mancham voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT James Mancham, BOEKINGSBUREAU James Mancham, BOEKINGSBURO James Mancham, ENTERTAINMENTBUREAU James Mancham, ENTERTAINMENTBURO James Mancham, ARTIESTENBUREAU James Mancham, BOEKINGSKANTOOR James Mancham, IMPRESARIAAT James Mancham, MUZIEKBURO James Mancham, MUZIEKBUREAU James Mancham, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU James Mancham, ARTIESTENBOEKINGSBURO James Mancham, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR James Mancham.

Offerte James Mancham aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag