Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Edmond Öfner boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Edmond Öfner boeken?

Edmond Öfner boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edmond Öfner.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edmond Öfner.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edmond Öfner ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edmond Öfner plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edmond Öfner

Warm pleitbezorger voor teambuilding

Edmond Öfner (1958): buitenspeler, expeditieleider, teamplayer , verhalenverteller, inspirator, eigenzinnig, oude ziel, veel lachrimpels, podiumbeest èn stil voor de houtkachel.

Wat heb ik gedaan: De dood getart, de zwaartekracht ontkent, het leven uitgedaagd, dromen nagejaagd, gesmaald om de kou, vaak slimmer geweest dan de natuurkracht, het uiterste gevraagd van mijn lichaam en geest, met teams gelachen, gevloekt en gejankt, alles uit het leven gepeurd.

Praktisch gezien: Ik heb als klimmer/cameraman op de top van Mount Everest gestaan en vele andere Himalayareuzen beklommen. Vaak met geweldig succes, maar soms ook met tragisch verlies… Harde lessen met een grote impact op het leven.

Als ondernemer organiseerde en leidde ik ook expedities naar andere gebieden. Daarvoor selecteerde en ontwikkelde ik High Performance Teams die grote uitdagingen aan konden: met Peruaanse archeologen op zoek naar graftombes in de nevelwouden van de Amazone, met een internationaal team 800 km lopend door de Australische Gibson-woestijn, met Nederlandse tieners naar Antarctica gezeild om te onderzoeken wat Global Warming doet met een kwetsbaar ecosysteem. 

En de grootste leermeester: een 70-daagse expeditie over de deels bevroren Noordelijke IJszee naar de as van de aarde, de Geografische Noordpool. Een b(iz)arre tocht. Hoe hou je dat vol met elkaar? 1100 km lopen en zwoegen over bewegende ijsschotsen bij wel -50° C! Er zijn meer astronauten in de ruimte geweest dan poolreizigers die dit volbracht hebben. 80% van deze expedities mislukken namelijk! Waar liggen onze sleutels? Dit vergde een speciale voorbereiding voor zowel het individu als voor het team om te (willen) leven in constante ontwikkeling, verandering en soms onzekerheid. En is dit niet de uitdagende vraag anno nu in iedere organisatie?

Wat doe ik nu: Vuurtjes opporren bij mens en team. Beweging in gang zetten en houden. IJsbreker zijn of juist breekijzer, om door te dringen tot de kernen van samenwerking en wat jou als mens tegenhoudt of juist voortdrijft. Als een APK om versleten onderdelen nieuw leven in te blazen, om te zoeken naar de drijfveren achter gedragspatronen, om te verdiepen en te (her)ontdekken.

Praktisch gezien: Sinds 2004 ben ik partner van De Beukelaar Groep. Prachtig om met deze groep bezielde, eigen-wijze collega’s ontwikkeltrajecten te starten bij onze opdrachtgevers.

Ik geef graag presentaties waarbij ik put uit mijn ervaring als expeditieleider, maar ook als trainer en (team)coach. Ik maak gebruik van prachtige stille en bewegende beelden, alles ter illustratie van de zeer krachtige metaforen over doelen en/of succes, over conflicten, vormen van communicatie, over kilo’s overnemen, de dynamiek in teams, over ons (on)vermogen, onze angst en kracht. Het gaat over Geven Krijgen, hoe doe je dat in je eigen team, of naar je ‘Basiskamp’, of naar je ‘Sherpa’s’? Het zijn altijd presentaties in overleg en dus op maat.

Soms als Stand-alone, maar vaak als kick-off van een ontwikkeltraject in organisaties waarbij een gezamenlijke ‘taal’, beeld of metafoor gewenst is. Het komt regelmatig voor dat ik in de loop van het ontwikkeltraject terugkom met (voor)beelden uit andere expedities die aansluiten op de actuele stand van zaken in het team of organisatie.

Ook kan de presentatie meer individuele en gezamenlijke diepgang krijgen door te kiezen voor een intensieve en waardevolle workshop, waarbij de mensen stevig met elkaar aan de slag gaan met ‘expeditie’thema’s. De resultaten van deze workshop zijn tastbaar en te gebruiken in een ontwikkeltraject. Geen gebakken lucht maar vanuit de praktijk bewezen succes.. 

Ik ben een mix van een bezielde spreker en inspirator, maar ook trainer, gids en coach

Edmond Öfner boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edmond Öfner.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edmond Öfner, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edmond Öfner en de eventuele overige kosten om een optreden van Edmond Öfner mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edmond Öfner.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edmond Öfner. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edmond Öfner checken, een gratis optie plaatsen op Edmond Öfner en de boeking(en) van Edmond Öfner voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edmond Öfner, BOEKINGSBUREAU Edmond Öfner, BOEKINGSBURO Edmond Öfner, ENTERTAINMENTBUREAU Edmond Öfner, ENTERTAINMENTBURO Edmond Öfner, ARTIESTENBUREAU Edmond Öfner, BOEKINGSKANTOOR Edmond Öfner, IMPRESARIAAT Edmond Öfner, MUZIEKBURO Edmond Öfner, MUZIEKBUREAU Edmond Öfner, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edmond Öfner, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edmond Öfner, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edmond Öfner.

 

Offerte Edmond Öfner aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag