Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen prof. dr. Coen Teulings boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Coen Teulings boeken?

prof. dr. Coen Teulings boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Coen Teulings.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Coen Teulings.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Coen Teulings ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Coen Teulings plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Coen Teulings

Voormalig directeur Centraal Planbureau

Coen Teulings (1958) was van 2006 tot mei 2013 directeur van het Centraal Planbureau als opvolger van Henk Don. Hij studeerde in 1985 cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam en promoveerde in 1990 op het proefschrift ‘conjunctuur en kwalificatie’. Van 1992-1995 columnist voor de Volkskrant. Teulings was in de tweede helft van de jaren negentig hoofd inkomensbeleid op het ministerie van Sociale Zaken en sinds 1997 hoogleraar economie aan de UvA. Van 1998 tot 2004 was hij directeur van het Tinbergen Instituut en hoogleraar in Rotterdam.

Vervolgens werd Teulings algemeen directeur van SEO Economisch Onderzoek, waar hij ooit als junior onderzoeker begon, en opnieuw hoogleraar aan de UvA, tijdens zijn CPB tijd voor één dag per week. Hij was adviseur bij Netspar, onderzoeksnetwerk voor vergrijzing en pensioenproblematiek en kroonlid van de SER. In 2004 schreef hij mee aan het nieuwe beginselprogramma van de PvdA. Teulings was lid van de Raad van Economische Adviseurs van de Tweede Kamer en lid van de commissie- Dijkstal (over de salarissen en rechtspositie van topambtenaren en politici). Hij zat in 2004 twee commissies voor die de nieuwe examenprogramma’s economie voor Havo en VWO opstelden.

Momenteel:

Hoogleraar aan de Universiteit van Cambridge

Hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam

Voorzitter Bestuur Tinbergen Instituut

Lid RvT van het Amsterdamse Muziekgebouw aan ’t IJ.

Lid RvT Universiteit van Eindhoven

Lid RvT van de Nieuwe Kerk in Amsterdam

Voorzitter RvT Gemeentemuseum Den Haag

Hoogleraar Economie Universiteit van Cambridge

Columnist NRC

prof. dr. Coen Teulings boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Coen Teulings.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Coen Teulings, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Coen Teulings en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Coen Teulings mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Coen Teulings.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Coen Teulings. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Coen Teulings checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Coen Teulings en de boeking(en) van prof. dr. Coen Teulings voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Coen Teulings, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Coen Teulings, BOEKINGSBURO prof. dr. Coen Teulings, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Coen Teulings, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Coen Teulings, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Coen Teulings, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Coen Teulings, IMPRESARIAAT prof. dr. Coen Teulings, MUZIEKBURO prof. dr. Coen Teulings, MUZIEKBUREAU prof. dr. Coen Teulings, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Coen Teulings, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Coen Teulings, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Coen Teulings.

 

Offerte prof. dr. Coen Teulings aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag