Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Huib Wursten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Huib Wursten boeken?

Huib Wursten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Huib Wursten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Huib Wursten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Huib Wursten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Huib Wursten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Huib Wursten

Het managen van internationale teams. Met inspirerende voorbeelden uit het voetbal en het bedrijfsleven
Huib adviseert bedrijven en organisaties bij het beheren van wereldwijde teams. Hij vertaalt de internationale en wereldwijde strategieën en beleidsmaatregelen in de praktische gevolgen voor het beheer. Sinds 1989 adviseerde hij de Fortune 1000 bedrijven in 85 landen, bijvoorbeeld IBM, 3M, McCain, Nike, Vodafone, Quest, Telenor, ABN AMRO, het Internationaal Monetair Fonds, de Wereldbank, de organisatie van Europese Centrale Banken, en anderen. Huib heeft veel geschreven over de invloed van de cultuur op het economisch beleid.

 

 

Huib Wursten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Huib Wursten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Huib Wursten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Huib Wursten en de eventuele overige kosten om een optreden van Huib Wursten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Huib Wursten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Huib Wursten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Huib Wursten checken, een gratis optie plaatsen op Huib Wursten en de boeking(en) van Huib Wursten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Huib Wursten, BOEKINGSBUREAU Huib Wursten, BOEKINGSBURO Huib Wursten, ENTERTAINMENTBUREAU Huib Wursten, ENTERTAINMENTBURO Huib Wursten, ARTIESTENBUREAU Huib Wursten, BOEKINGSKANTOOR Huib Wursten, IMPRESARIAAT Huib Wursten, MUZIEKBURO Huib Wursten, MUZIEKBUREAU Huib Wursten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Huib Wursten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Huib Wursten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Huib Wursten.

 

Offerte Huib Wursten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag